Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-hs201-svga-800x600-led-projeksiyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=ofislghs201&categoryId=15530 bunu kullanıyorum , memnunum.
-----------------------------Gece karanlıkta görüntü kalitesi ve renk keskinliği nasıl ? birde kaç ekran olarak izliyorsun tahminen ?
hocam burada incelemesi mevcut. http://forum.donanimhaber.com/m_36386507/tm.htm . kendi yorumumu soracak olursan, ben çok memnunum ,kalite ve keskinlik çok iyi.zaten bazı özel ayarları var.(keskinlik,oyun modu vs) -
hocam kuzenimin teknoloji mağazası var bu tip ürünler satıyolar, bende bir ara niyetlenmiştim ancak gördük ki 3milyar altı hiç bir ürün cacık degil, anca 1700 euroya sonynin fln var onlar adam gibi iş çıkarıyor digerleri sunum için fln bir işe yaramayan şeyler
sana tavsiyem 106 ekran led tv alman daha güzel
-
Dos_Attach bunu yazdı:
ürünün aynısını kullanıyorum hocam istersen merak ettiklerini sor söyleyeyim
-----------------------------hay yaşa birader sen nerden çıktın geldin ya :D
Şimdi öncelikle gece karanlıkta görüntü ve renk kalitesi keskinliği nasıl ? Daha önce led kullanmadım.Birde ortalama kaç ekran olarak izliyorsun ?.
beğendiğin hoşuna giden ve hoşuna gitmeyen yönleri neler ?
-
swordfish bunu yazdı:
Dos_Attach bunu yazdı:
Şimdi öncelikle gece karanlıkta görüntü ve renk kalitesi keskinliği nasıl ? Daha önce led kullanmadım.Birde ortalama kaç ekran olarak izliyorsun ?.
karanlıkta dersen eğer gayet hoş bi görüntü var hocam vay be diyosun bu küçük aletten bu görüntü nasıl çıkıyor. sabah perdeleri çekip izlediğinde gene yeterli ancak akşamları daha güzel tabi :) cihazda türkçe menü var her türlü ayarı yapabiliyosun rahatlıkla, uzaktan kumandası felan var kutusundan taşıma çantasıda çıkıyor. ben çok memnun kaldım cihazdan gerçekten kaliteli gerçi biz duvara yansıtıyoruz perde yok ama perdeyle kullanırsan çok daha güzel bi görüntü elde edersin. küçük taşınabilir kullanışlı bi cihaz hocam tavsiye ederim şimdilik kötü bi yanını görmedim. -
Dos_Attach bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
Dos_Attach bunu yazdı:
karanlıkta dersen eğer gayet hoş bi görüntü var hocam vay be diyosun bu küçük aletten bu görüntü nasıl çıkıyor. sabah perdeleri çekip izlediğinde gene yeterli ancak akşamları daha güzel tabi :) cihazda türkçe menü var her türlü ayarı yapabiliyosun rahatlıkla, uzaktan kumandası felan var kutusundan taşıma çantasıda çıkıyor. ben çok memnun kaldım cihazdan gerçekten kaliteli gerçi biz duvara yansıtıyoruz perde yok ama perdeyle kullanırsan çok daha güzel bi görüntü elde edersin. küçük taşınabilir kullanışlı bi cihaz hocam tavsiye ederim şimdilik kötü bi yanını görmedim.
-----------------------------180*180 bi perdem var daha önceden projensiyonum vardı.onu kullanırım yarın gidip alacağım bakalım. Umarım film izlerken filan canlı parlak kaliteli bir görüntü alırım :)
-
2000 yılında İzmir de askerliğimin tamamını yapıp bitirdiğim birlikte sinemacılık yaptım askerliği 5 yıldızlı geçiren o günleri taze anı olarak bilenlerdenim.Sinema salonunda 3600 ansi lümen 4x2.5 bir toshiba vardı.dehşet bir makina idi.çoğu günler açık bırakırdım açık kalmasın demelerine rağmen hiç bir arızasını görmedim benden 4-5 yıl sonra hala çalıştığını öğrendim.askerden geldim perde keyfi güzel geldi bana.piyasaya baktım Japonlar en iyisiydi bugün olduğu gibi.bir tane Sharp aldım 4.5x2.25 bir makine idi.2 yıl kullandım dvd ve tv için birebir kullandım.aldı dağa kampa götürdüm sıcaklarda çalıştırdım aşırı yüklenerek maksimumda kullandım tık demedi.o makineyi amcaoğluma verdim geçen yıl sigara alkol dağıtım alanında olduğundan tanıtım sunum vs.şu an bir projeksiyon alacaksan tüm Japon ürünlerini öneririm.ama aklında olsun 3000-4000 ansi lümenden aşağı olmasın alacağın perde.boyutunu kendin ayarlayacak olduğun için güneş veya standart perde sıkıntısı gelmesin aklınıza.ve en önemlisi HDTV özelliğine dikkat etmeli.