Projeksiyonlu Cep Telefonu
-
Geçen sene aliexpress.com'dan 250 TL'ye almıştım. Bir senedir sorunsuz kullanıyorum. Telefonu soran arkadaşlar olmuştu videosunu da çekip koydum.
Özellikleri:
2 MP kamera
Wireless
Çift hat
Çift hafıza kartı -
aklıma gelmişti böyle bişey..yakında yaparlar diyodum yaptılar oldu..
bir de mause olarak kullanılma özelliği yaparlar telefona diyodum da gereksiz bişi olur..zaten yapmamışlar=)
edit: baya iyi görüntü veriyomuş aslında..beklediğimden daha iyi en azından...pc ye bağlabiliyo musun? yani pc'nin ekranını yansıtabilir mi?
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------aklıma gelmişti böyle bişey..yakında yaparlar diyodum yaptılar oldu..
bir de mause olarak kullanılma özelliği yaparlar telefona diyodum da gereksiz bişi olur..zaten yapmamışlar=)
-----------------------------bluetoothla pcye bağlayıp dokunmatik üstünden mouse u kontrol edebiliyosun bu telefonda.
-
vay onu da yapmışlar demek...fikrimi çalmışlar resmen..ben taa 3-4 yıl önce düşünmüştüm bunları=)
babamda suyla çalışan arabayı düşünmüş zamanında...sonra amaan başarsamda yaptırmazlar zaten diyip vazgeçmiş...geçenlerde tv de gördüktü suyla çalışan araba yaptılar diye...aha benim fikrimdi diye atladı...aile kaderimiz bu demek =p
-
İlkkez gördüm ve benimde aklıma gelmişti...
Helal olsun adamlara...
-
ben de ilk kez gördüm çok güzel ama telefon biraz kaba duruyo yıl 2012 gardaş :)
-
yok artık :D yapılacağını falan duymuştum ama adamlar yapmış 250den satıyo ha iyimiş =)
-
çok sarj yer cık olmaz :D
-
Hocam burdan baktım
http://www.aliexpress.com/product-fm/347280358-P790-Dual-sim-3-25-inch-Touch-screen-WiFi-TV-JAVA-WQVGA-Projector-China-Mobile-Phone-wholesalers.html
Bende alacam birtane sırf projektör için, Anlatırmısın Projektörle film izleyince pili nekadar dayanıyor ? -
Kaba mı duruyor winchester ?
Projeksiyon cihazını LCD telefonlara yerleştirmeyi denersen bravo sana.Adamlar o kadar küçültmüşler daha ne istiyon len.
-
türkiyede varmı marka model ne ?