folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Projelik Güzel Domainler Satıyorum

Projelik Güzel Domainler Satıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

Okuduğun pmlere geri dönüş yapsaydın bari hocam. İyi satışlar..

Aynen abi, hoca bizi resmen sklemiyo hayırlı satışlar 

pmleri aç kapa yapa yapa unutuldu kusra bakmayın hacılar .z

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

Okuduğun pmlere geri dönüş yapsaydın bari hocam. İyi satışlar..

Aynen abi, hoca bizi resmen sklemiyo hayırlı satışlar 

Aynen hocam piyasa yaptı aklınca sanırım :) 3 pm de okunup dönülmemesi enteresan neyse :)

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

oyunkeyleri.com (50 lira) dan satıyorum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

populeruygulama satıldı mı şimdi anlamadım apra geldi mi gelmedi mi noldu :d

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

keyword domainlere gıcık olmaya başladım niye marka olmak yerine esseginski.com gibi domain alıyosunuz abicim ya. proje için aldım diyosun böyle projemi olur la ? amk zamanında size gelin sosyal ağ yapalım adı feysbuk olsun desem o ne lan gel sosyalag.com yada superarkadasliksitesi.com alalım dersiniz. bi sıyrılın olum şu keyword domain olayından :D bıktım abicim yav :D

marka olmak gibi bi korkunuz mu var ? yada seo işi ile uğraşanlar yetenekleriniz marka domaini kelimede çıkartacak g.tünüz yok mu ? ozaman yapmayın abi. ne demiş atalarımız zamanında yiyemeyeceğin ..rağın altına girme.

oyun sitesi açarlar illa domainde oyun geçer. marka olmaya çalışın. miniclip.com en kral örnek size. google da oyun oyna diye aramasın millet kaliteniz olsun markanız olsun. direk adamlar sizi aratsın. siz kopya olmayın sizin kopyanız olsun.

proje tutmazsa zaten keyword domain hertürlü satarım mantığıyla yaklaşmayın şu işe kurban olduklarım.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

keyword domainlere gıcık olmaya başladım niye marka olmak yerine esseginski.com gibi domain alıyosunuz abicim ya. proje için aldım diyosun böyle projemi olur la ? amk zamanında size gelin sosyal ağ yapalım adı feysbuk olsun desem o ne lan gel sosyalag.com yada superarkadasliksitesi.com alalım dersiniz. bi sıyrılın olum şu keyword domain olayından :D bıktım abicim yav :D

marka olmak gibi bi korkunuz mu var ? yada seo işi ile uğraşanlar yetenekleriniz marka domaini kelimede çıkartacak g.tünüz yok mu ? ozaman yapmayın abi. ne demiş atalarımız zamanında yiyemeyeceğin ..rağın altına girme.

oyun sitesi açarlar illa domainde oyun geçer. marka olmaya çalışın. miniclip.com en kral örnek size. google da oyun oyna diye aramasın millet kaliteniz olsun markanız olsun. direk adamlar sizi aratsın. siz kopya olmayın sizin kopyanız olsun.

proje tutmazsa zaten keyword domain hertürlü satarım mantığıyla yaklaşmayın şu işe kurban olduklarım.

Seolara yedirecek para olmayinca bizde boyle yapiyouz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Populeruygulamalar satildi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yorumları okurken koptuğum bir konu. Hele bi yorum varki yardı beni :D