Projem Elimden Gidicek Gibi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    mahkemelerde şahitlik ne kadar geçerli olur mesela benim olayda şahitliğin bir katkısı olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

sen pekmez şekeri fikrini sürdün onlalrsa nasıl yapıldığını bulmuşlar.

BU birinin "ben insanların çabileceğini söyledim" diyerek wright kardeşleri fikrini çalmakla savunmaya benziyor... Ama yinede patent konularında uzman bi avukata danışmanı öneririm....

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Patent yoksa işin zor hocam.Ama bu konuda avukata danışmanda yarar var.
    Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    iide onlar şeker değil toz yapmış senin düşünceyle onlarınki arasında fark var...

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    elini çabuk tut git hemen patentini al bu buluşun yoksa elinde patlar...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    hocalar ben kafkafın dediği gibi fikir olarak yapmıştım, daha sonrada ürettim , ben ünide makinemüh te okuyom , hadi diyelim patent alayım ama benim üretim teknigim biraz ev usulu yani patent almak için güzel bir şekle sokamam, su an patent de alamam o işlerle uğraşamam biraz beni aşar teknik konular gereken belgeler falan , biraz işim zor ama fikir tamamıyle benim projem bakalım ne gösterecek
Toplam Hit: 2248 Toplam Mesaj: 17