Projem Var Param Yok Ne Yapabilirim
-
Fikri mülkiyet hukukuna bi göz at ..bide profilimden msn'imi al ekle ..konuşalım :\
-
dizayn grup sadece akıskan mekanıgıyle ılgılı ısler yapıyo benım bıldıgım kadarıyla...
ayrıca danısman bı sırkete gıdersen onlarla bı anlasma ımzalayıp fıkrını guvence altına alabılırsın...
-
pm at goruselım en azından bıraz bahsetseydın
-
Para bulabilirsin mesela.
-
hoca ticaret odaları yardımcı oluyo böyle şeylere kredi olarak veya temas olarak onlardan yardım istiyebilirsin
-
sen bana fikrini söyle bakayım olabilecek bişeyse bişeyler yaparız öyle uğraşma noterle falan gerek yok zaten büssüürü para alıyorlar :D
-
-
arkadaşlar fikrim bir icat falan olsa zaten gider bunu ben icat ettim diye patent almaya calışırdım. Burda acıklamak istemiyorum fakat zaten piyasada olan bir ürünü cok farklı bir şekilde kullanmayla alakalı. nası anlatayım birisi arabayı icat etmiş diyelim fakat herkez arabasını şahsi kullanıyor taksi diye bi kavram yok ve benim fikrim arabası olmayanlar için taksiciligi oluşturmak gibi bişey.
-
arkadaslar bendede proje coktur son projem tumm turuzim bolgelerini vuracak cinsten kolay ama biraz tecrube deneme gerek bisey :D ama kesinlikle tutacak birsey tutmamasinin imkani yok :D ingiliz irlanda bu araflara ozel arkadas konunda reklam oldu ama
bak sana tavsiyem projeni guvenceye alonce patend filan sonra bu yapacagin urune hitap eden bir sirkete git anlat :D severlerse kullanirlar mallarinida gelistire bilirler yani
-
Bi de benim bildiğim AB'ye onaylatıyosun projeyi..Adamlar manyak para veriyolar.Ama senin projen uyum sağlar mı AB YE BİLMEM.
Toplam Hit: 8015 Toplam Mesaj: 23