folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Projem Var Param Yok Ne Yapabilirim

Projem Var Param Yok Ne Yapabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Fikri mülkiyet hukukuna bi göz at ..bide profilimden msn'imi al ekle ..konuşalım :\

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek

dizayn grup sadece akıskan mekanıgıyle ılgılı ısler yapıyo benım bıldıgım kadarıyla...

ayrıca danısman bı sırkete gıdersen onlarla bı anlasma ımzalayıp fıkrını guvence altına alabılırsın...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LCFR
    LCFR's avatar
    Erkek

pm at goruselım en azından bıraz bahsetseydın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Para bulabilirsin mesela.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    hoca ticaret odaları yardımcı oluyo böyle şeylere kredi olarak veya temas olarak onlardan yardım istiyebilirsin

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    sen bana fikrini söyle bakayım olabilecek bişeyse bişeyler yaparız öyle uğraşma noterle falan gerek yok zaten büssüürü para alıyorlar  :D

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    arkadaşlar fikrim bir icat falan olsa zaten gider bunu ben icat ettim diye patent almaya calışırdım. Burda acıklamak istemiyorum fakat zaten piyasada olan bir ürünü cok farklı bir şekilde kullanmayla alakalı. nası anlatayım birisi arabayı icat etmiş diyelim fakat herkez arabasını şahsi kullanıyor taksi diye bi kavram yok ve benim fikrim arabası olmayanlar için taksiciligi oluşturmak gibi bişey.

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

arkadaslar bendede proje coktur son projem tumm turuzim bolgelerini vuracak cinsten kolay ama biraz tecrube deneme gerek bisey :D  ama kesinlikle tutacak birsey tutmamasinin imkani yok :D ingiliz irlanda bu araflara ozel arkadas konunda reklam oldu ama

bak sana tavsiyem projeni guvenceye alonce patend filan sonra bu yapacagin urune hitap eden bir sirkete git anlat :D severlerse kullanirlar mallarinida gelistire bilirler yani

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    Bi de benim bildiğim AB'ye onaylatıyosun projeyi..Adamlar manyak para veriyolar.Ama senin projen uyum sağlar mı AB YE BİLMEM.

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
Toplam Hit: 8015 Toplam Mesaj: 23