Projemiz İçin Domain Ve Host Lazım (Sponsor)
-
Arkadaşlar Facebook sitesinde yaklaşık 50 bin üyesi bulunan Türk Kültürü ve Gençliği konulu grubumuz var. Amacımız Türk Kültürünü, dilini ve milli değerlerimizi unutturmamak gençlerimiz arasında iyi kavranmasını sağlamak. Şuan için belirli bi aktif kitleye ulaştık. Web sitesi açmayı düşünüyoruz. sistem için wordpress, joomla yada dle kullanıcaz.
Ben wordpress kullandım fakat diğerleriyle tanışıklığım yok sadece önerdiler...
Domain ve host satan arkadaşlar Sponsorluk ile ilgilenirlerse pm atabilirler projemizi detaylandırırım onlara...
(Projeden hiç bir şekilde kar elde etmek gibi bir amacımız yoktur! Sitemize hiç bir şekilde reklam almayacağız)
Host için Sponsor istiyoruz 1 yıllığına,,,
tahmini gereken alan 5 gb trafik 20 gb,,,
Domain için 3 gün içinde ödeme yapabiliriz...
Tekrar belirteyim projemizde hiç bir şekilde kar amacı yoktur. amacımız Türk Kültürü ve dilini Gençlerimize tanıtmak benimsemelerini sağlamak, ve Milli değerlerimizi gençlerimize hatırlatmak korumalarını sağlamak...
Saygılarımı sunuyorum.
-
Düzenleme: Eğer Sponsor olmak isteyen çıkmazsa Ücretlide alabiliriz. Uygun bi fiyat Verirseniz
-
Size sponsor deilde söle bir indirim yapayım
Webhosting - 5 GB
5 GB Web Alanı
50 GB Trafik (Aylık)
Limitsiz Alt Özellik
cPanel 11 Türkçe
Hazır Site Kurulum Aracı
Ücretsiz 7/24 Teknik Destek
Günlük/Haftalık/Aylık Yedekleme
Fiyat: 50 TL 1 YILLIK- Yedeklemeler Haftalık olarak yapılmaktadır.
- Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. ULUTAŞ Bilişim bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
- Seçmiş olduğunuz paketi dilediğiniz zaman bir üst veya bir alt pakete anında geçirebilirsiniz.
- Satın alma işlemi gerçekleştiğinde Reseller paketiniz gün içinde açılır ve kullanıma başlayabilirsiniz.
- Bünyemizdeki hizmet/ürünlerden satın aldığınız taktirde başka firmalarda bulunan sitelerini biz taşıyoruz.
İletişim Bilgileri;
Cep: 0 535 889 22 62
E-mail: host@ulutasbilisim.com
Msn-Satış-Destek: msn@ulutasbilisim.com
Saygılarımla Uğur ULUTAŞ -
up
-
alan vere bilirim, ama yedekleme işine karışmam söyliyeyim baştan
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
hocam 20 gb gibi bi trafik lazım olacak ha okadar olamyabilir ama nolur nolmaz die sorun olurmu trafik...bide yedekleme konusuna gelince en basitinden yedekleme yöntemini söylersin biz yedekleriz sorun olmaz
-
1 gb alan ücretsiz verebilirim emreakayfb@hotmail.com
-
Silent_King bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
hocam 20 gb gibi bi trafik lazım olacak ha okadar olamyabilir ama nolur nolmaz die sorun olurmu trafik...bide yedekleme konusuna gelince en basitinden yedekleme yöntemini söylersin biz yedekleriz sorun olmaz
-----------------------------Panelden (cpanel) siz kendiniz alacaksınız :) ücret almıyorum kısıyına köşesine yazarsınız karakutu yadigarı diye.
-
iletişime geç benimle
-
gecici edit
-
İşteyim tam bakamadım mesajlara, bulamadıysan sponsor pm at hocam.