Projeye Ortak Yazılımcılar Aranıyor [Browser Game]
-
Arkadaşlar uzun zamandır bir proje yazıyorum ve bitmek üzere. Fakat yoğunluğumdan dolayı biraz sarkıyor. Projem online browser oyunu. Oyun mafya oyunudur. Üye oluyorsun karakter seçiyorsun pezevenk, tetikçi falan. Daha sonra sağa sola sataşıp pataklayıp para kazanıyosun karı alıp satıyosun ot mot çekiyosun. Yer altı dünyası yani. Neyse gelelim asıl meseleye.
Oyunda yönetim paneli ve bir kaç haberler sayfası, çete kurma sayfası kaldı. Kodlamaya ortak olacak kişi yönetimi kodlucak sadece. Daha sonra scripti yayınlayıp inşAllah oyunu açıcaz.
Ortak olacak kişi mutlaka ASP dilini bilmelidir ve script yazabilecek düzeyde olmalıdır.
Ortak olmak isteyenler pm ile ulaşabilir. MSN'dende ayrıntılı görüşebiliriz. tolga@asptr.net
-
www.thecrims.com'dan güzel olursa oynarım valla =)
1-2 sene önce az oynamazdım Crims'i...
Asp bilsem gelirdim hemen. Süper bir referans olur. Ama ne yazık ki Asp.Net :)
-
sen aç bi bakalım, böyle bi oyun vardı yanlız.. güzel olursa oynarım..
-
şuana kadar asp ile yapılmışını hiç görmedim. ilk olmak güzeldir :) tabii büyük şirketlerin hep php yi seçmelerinide göz önüne almak lazım.
fakat asp ilede yapılması lazım farkı görebilmek için. şimdilik ne söylersem boş
-
@mamii
crimsin özelliklerinin hepsi var içinde. ek özellik olarak bazı şeylerde var.
@PyramiD
oynucak elbet bulunur ortakta lazım (:
@celoron
evet ilk asp browser oyun desem yeri var (: phpyi seçme sebepleri belli. php sürekli gelişmekte asp durdu. ama elbet onda yapılanlar aspdede yapılıyor. Fark yok ;)
-
@celoron
@tolga
popmundo.com asp :)
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------@celoron
@tolga
popmundo.com asp :)
-----------------------------
öyle bi oyunmu var :Dsorry o zaman ilk asp tabalı mafya oyunu (:
-
browser oyun sevdiğim için up
-
baris_ekin bunu yazdı:
browser oyun sevdiğim için up
saolasın :) -
zamanında bizde bi kaç kişi yazıcaktıkta kısmet olmadı.
ayrıca asp ile yazılmış ama tanınmamış bir sürü asp tabanlı türklerin yaptığı browser oyunu var.
şöylede bi tavsiye vereyim.
online oyunlarda özellikle hiti yüksek olan oyunlarda aşırı trafik gerekir ve bu trafiği access kaldırmayabilir.
-
San Andreas MultiPlayer'da sağlam RP serverlarında da bu vardı ..Pezevenklik felan.. Hayırlısı umarım tuttursun bir şeyler