Promosyon Ürünleri Ve Matbaa (Kartvizit İçin)
-
hocam istanbul sa yardımcı olabilirim eniştem var fiyatlarda biraz daha belki kırma yaptırabiliriz
-
yurtdışına gönderilecek hocam, kargo parasını biz ödeyeceğiz. ben daha önce ups ile belge gönderirken 90-100 tl ye yolluyordum.3 aşağı 5 yukarı bu fiyattadır kargosu.
tanıdık olması güzel olur hocam. şeffaf kart basıyor mu enişten? henüz arkadaş kararını vermedi ve zaten logoyu yapacak arkadaş da bitirmedi. ama bir fiyat alabilirsen iyi olur. internette çeşitli şekilde fiyat verenler var. uygun olursa 1000 tane kartvizit bastırmak istiyoruz. bir de tek yüzünde baskı olan afiş olacak, bundan da 100 tane falan olacak şekilde..
tabi fiyat vermek biraz zor olaiblir, çünkü baya bir özellik var ama çok da bilmiyorum
-
bana pm çek istediklerini fiyat vereyim
-
atıyorum hocam.. zaten konuda yazdım ne istediklerimi
-
3000 adet a4 çok renkli 150 TLye yaparım Tasarım halledilir fakat defalarca bu nasıl bu nasıl demem yapar basarım sıkarım geçerim :| (Lazeri),
Tek yön 20 TL basarım normal kartvizit 1000 adet
A4 3000 adet çift yön 150'ye hallederiz.
Sticker 1000 Adet 20 TL
10.000 adet a4 tek yön 500 TL
12.000 Adet çift yön a4 600 TL
10.000 adet çift yön a4 600 TL
5.000 adet tek yön a5 200 TL (tek renk yalnız. sadece bunun için geçerli)
PS: Yurt Dışı olduğu için ilgileniyorum diğer arkadaşlar pm atmasın.
Mr_Dark tarafından 13/Nis/14 01:55 tarihinde düzenlenmiştir -
kartvizit için şeffaf olmalı hocam onun fiyatını bi alayım.. tasarım olayını grafiker yapacak sen sadece bastıracaksın :) fiyat bekliyorum şeffaf kart için. bi de varsa elinde örneği resim v.s. görmek istiyorum.
afiş baya fazla oluyor 3000 adete gerek yok yani.. max 100-200 tane yeterli gelecek ve tek yüz olması yeterli. sticker değil de anahtarlk yapılma imkanı var mı? ama tasarımı bizim belirlemeiz lazım. mesela bir demirden kadın figuru olan bir anahtarlık?
mesela şu tarz
http://www.boyutpromosyon.com/wp-content/gallery/anahtarlik_1/bdn3d_37_mevlana.jpg
ama bunlarda sanırm 1000 tane bastırmak gerekiyor en az? ama bu seferde çok pahalı oluyor.. ama varsa farklı bir fikrin paylaşırsan sevinirim
-
hocam şehir neresi ülke neresi ben yurt dışına sürekli belge vs gibi şeyler gönderiyorum çok çok sık hane hangi ülkeyse sana tahmini fiyat soyliyebilirim ayrıca ptt ile gönder çok daha rahat edersın :) hem ucuz hem de ne olursa olsun kaliteli cam tabak gönderdım Rusyadaki mavi jeans e adamlar türk ya fırınları bile türk işi tabagı kırdılar tabak gonderdım adamalra :d
-
bunlar bern-isviçre ye gidecek hocam, ama ptt çok uzun sürüyor göndermesi. promosyon ürünleri belki o şekil olabilir ama kartvizite acil ihtiyaç var. 3 hafta civarı sürüyor normal posta. ups 1 günde getiriyor. dediğim gibi belge yolladığımda 90-100 tl ye gönderiyordum. Bir de ups de şöyle bir şey var, kargoyu çağırdığında ya da ofise gittiğinde indirim istiyorsun, onlar da sana indirim yapıyorlar. Bazen bana %30 civarında indirim yaptıkları da oldu. O yüzden ups ile gönderirken mutlaka müşteri temsilcisini arayıp fiyat indirimi isteyin, bu indirim, ilgili kuryenin cihazına geliyor, o da orada görebiliyor..
unbalanced tarafından 13/Nis/14 11:20 tarihinde düzenlenmiştir