Proratı Yapanın...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

    Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek

    JacKal ben şunu anlamadım.. sen şimdi bi trojan programı indiriyosun.. sonrada makinene başkası giricnede ana bacı sövüyosun.


    e kardeşim o zaman senin sövdüğün insandan ne farkın varki?  sende aynı küfürleri yedin belki çok zaman.  belki kaç kişinin ahı tuttu sana..?


    bunları düşünsene...


    Kendi düşen hacker* ağlamaz....


    *ne kadar hacker artık bilmiyorum...


    Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek

         beyler yapmayin! sunlari yazanlarin bile basindan gecmistir bu olay. sizde en az benim kadar küfür saymiisnizdir. en önemli noktada biliyorum burasi AGLAMA duvari degil. AGLAYANda yok zaten.
    ben bu yaziyi yazdiysam sehtekarliklarini göstermek icin baskalarininda emek edip biriktirdigi bazi arsivlerinin duman olmamasi icin yazdim. seninde vardir.
        sana bir soru aglayan diyen kardes! senin onca emek ettigin biseyi benim dururumda olsan ve PCin ayni nedenden formatlanmadan once benim su yaziyi okusan ne yazardin merak ediyorum. onun icin aglamayla bi ilgisi olmadigini senden baska yerlere cekte bu sitede onca adamin ( senin kadar bu konuda bilgili yada bilgisiz) bu siteden biseyler okudugunu bildigim icin yazdigini unutma!


         hack konusuna gelince evet programi ceken onca kisi gibi bende hack amacli cektim. ama bi yazilimci bak kardesim benim yazdigim birsey var ve PC lere cok koplay baglaniyo ahanda free versiyonuda burda (ki boyle bi serefsizligin parali versiyonuda var S.E. yi bilirsiniz) indir gir PC lere..!
         bu arada tilkileri ayni mekanda cevirecekte KUYRUKLARI BİRBİRİNE HİC DEGMEYECEK! baska.. biraz gözünüzü acin ya burda ne aglayan var ne saclari agaran. ttamam arsivim gitti diye derdim dert ama resmen adamlar bizim safligimiza PC lere giriyorlar.. ve ben bu yaziyi yazdiysam benim gibi gaflete düsecek olan var UYARMAK icin yazdim. bunu elden ele yayip büyük is yerlerinin PC lerine bile girebiliyorlardir süphem yok..


    choosing my confessions...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ağustos/2005
    Erkek
    Şimdi olaya bir de benim gibi paranoid bir açıdan bakalım. arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ama benim başıma senin gibi bir olay gelse ben bir daha trojan falan aramazdım. Şimdi ilginç bir durum var açıkçası bir proratçı grup bir beastçi. Açıkçası ben paranoid bi adamımdır herşeyden şüphelenirim dostlar. Beast temiz mi peki siz ce. Bir de proratın bindiği dalı keseceğini sanmıyorum ben. (Ama şimdi  de düşünmüyor diilim silsem mi kullansam mı?) Beast te gelince harbiden iyi program aslında. Ama ondan da şüpheliyim. Ya ben kendimden bile şüpheliyim acaba küçükken bize de mi trojan yerleştirdiler?. Gerçekten kafam karışık bu nedenle şöyle bir şey yapsak. Sonuçta hepimiz tester sayılırız. Bu programları oldukça test etmişizdir. Sizden ricam  sitemiz sadece bir ya da iki programa referans olsun tahribatın önerisidir gibi falan. Gerisi hakkında hiç bilgi vermesin ya da desin ki kullanımına ait zarar ya da yarar öngörüsü yapamadığımız için riskleri size aittir falan diye. Açıkçası ben sitemizin referansı var diye hangi program varsa denemeye indirmeye çalışıyorum. Mesela prorat tam açılımını zarar ve yararlarını dökün ortaya ya da beasti yatırın ameliyat masasına biz de ak.g  karag ü görelim dostlar. En azından kimsenin ne anasına bacısına küfrdilmek zorunda kalınır ne de zarara bile bile ortak olunur. Sevgiyle kalın.

    Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swish
    swish's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek
    yaw 40 yıl düşünsem aklıma gelmez hakkaten kötü insanlarmış programı kullanmadım ama özl leri biliyorum ara yüzü felan görmüştüm

    beni herkez bilir kötü olanda iyi olanda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2003
    Erkek
    bende kullandım prorat, programı kaldırmak işe yaramıyor mu format mı atmam lazım illaki. ya atmadan kaldırmanın bir yolu olmalı yazık bilgisayarıma (içindekilere).  bu trojan olayında kime guvenecegimizi şaşırdık. aha benden bir fikir holy yazsın bi trojan bizde gözümüz kapalı içimiz rahat kullanalım :) en temizi valla.

    011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    servet80
    servet80's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    Saygı deger arkadaslar


    Prorat ın 1.8 ver. Cehennem online(gerci adamlar sırra kadem basmıslar) ve birçok sayıda kendini Hacker zanneden  bir aptal ordusu nun reklamı var…


    O nun rus yapımı oldugu belli…çünkü bu onun bunun çocukları onu yapamazlar .


    Ayrıca bu trojan anri virus vb. programa yakanMAZ diiiye idda eden piçler ken dini bir bok zannet miş ler.norton 2002 buluyor  kardeşim yaaaav


  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2003
    Erkek
    Cehennem satıldı tıpkı wardom gibi el değişti

    Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    de_padro
    de_padro's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek

    Salak herıf aslında serefsız sensın  okuz mal ben bu programı kullanıyom benım bılgısayara hıc bırsey yapmadı sen serverı kendı bılgısayarında acarsan el emegı goz nuru dosyaların tabı gıder sen salaksan proratı yazanlar ne yapsın


    mal benı sımdı ıyı dınle zaten prorat.net gırdınmı orada dıyokı sakın serverı bılgısayarınızda acmayın dıyo sen bunları okumayıp serverı bılgısayarında acarsan gumler bılgısayarın ben    :::::HACKER::::: KuRukEnT


    SENI GIDI MAL SENIN BILGISAYARINI ELINE VERICEM


     

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek

    lan yawsak oglu yawsak! bilmeden etmeden konusuyo bide ustune küfredioO! moronmu saniyon sen kendinden baska herkesi. öküz müsün nesin su ortamda yaptigin dumura bak..
        iyi oku once. o programin serverini yemen icin illa serveri klendi PC inde acmayagerek yok. ve ne beni nede baska birini oyle bi programi dawbload edipte kendi PC sinde serveri olsturup acacak kadar enayi sanma. sanki internet cafede counter ceviren cocuguz a.q. da gecmis karsima küfrediyo! muridlerden ehlilerden bile neler yazilmis okumadan etmeden sakin boyle bir gaflete düsme! sen proratin ana menu programini acmissin bide bilmis bilmis küfrediyo p.c! bana bak. adamakilli ol. bide küfürlerin sana havale.
    sen coktaaannn yemissin serveri at PC ye formatii hööööö hojaaa uyanda baliga gidek! allaaam dumura bak ya! bide ovmez mi prorati... hojaa s.ktir git kumda oyna!


    choosing my confessions...
Toplam Hit: 7472 Toplam Mesaj: 25