Proteus ISIS Eğitimi İstek
-
Elinizde videolu ya da e-kitap (video olsa daha güzel olur) proteus eğitimi var mı?
Öğrenmek istiyorum bazen hoca ödev veriyor devreleri çizin diyor şimdilik basit devreler ama karışık geldi bana program karışık devreleri nasıl yapacağımı bilmiyorum.
-
http://elektrikogretmenleri.com/index.php/proteus
-
karışık gelen neki hacı
şema kısmı elemanları aratırsın çalıştırırsın varsa hatan altta söyler zaten
baskı devrede elemanları otomatik kafana göre yada varsa bir kutun vs ona göre elemanları yerleştirip bacaklarını çiziyosun orginal olsun cıks dursun dersen boş alanlara gnd şase hattıyla dolgu yaparsın 3d similatörde şekline şemaline göre bakıp makyajını yaparsın :)
bunun haricinde şu ftp deki arşivde eminim vardır
http://tahribat.com/Forum-Selcuk-Univ-Ftp-Arsivi-191170/1/sel%C3%A7uk/ -
Abi ne tür devrelerde sıkıntı çekiyorsun anlatırsan yardımcı olurum.
-
@
iQsuz teşekkürler indiriyorum. @
volkan arşive bakacağım. Ares değil de ISIS'e yönelik öğrenmek istiyorum. Karışık dediğim şeyler belki de bilmediğim için öyledir. @
torpedo_XL hocam senin yardımlarını hiç unutmam teşekkür ederim tekrardan devreleri toplayıp buraya koyacağım bir kaç gün içinde. Şunu sorayım mesela bir devreye gerilim kaynağını belirli bir frekansta +10v ile -20v arasında verip çıkışı nasıl gösterebilirim?
-
osilaskopla
bendede eğitim cd si vardı 8 part görsel cd lerde olması lazım kaç zamandır upload etcem diyorum
youtubeye bak ordada iyi şeyler var -
kaygusuz bunu yazdı
osilaskopla
bendede eğitim cd si vardı 8 part görsel cd lerde olması lazım kaç zamandır upload etcem diyorum
youtubeye bak ordada iyi şeyler vareğer upload edersen haberim olsun. :)
osiloskopla çıkışı görebilirim tamam da +10 ile -20 değişken aralıkta nasıl verebilirim?
-
pSkpt bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
osilaskopla
youtubeye bak ordada iyi şeyler vareğer upload edersen haberim olsun. :)
osiloskopla çıkışı görebilirim tamam da +10 ile -20 değişken aralıkta nasıl verebilirim?
trigg diye bişeyler olması lazımdı
kaygusuz tarafından 20/Mar/14 01:29 tarihinde düzenlenmiştir
-20 olmaz uçları tersl bağlarsan -20 olur anca -
-
akmarky bunu yazdı
bunlar yardımcı olacaktır hocam
Teşekkürler inceliyorum.
@kaygusuz hocam trigg diye modelling primitives'e baktım PULSE diye bir şey var nasıl kullanılacak bilmiyorum.
Bir sorum daha var. Simülasyonu başlatıp durdurduğumda her seferinde "Simulator Errors" penceresi açılıyor ve sinirimi bozuyor bunu otomatik açılmasını kapatmanın bir ayarı var mı?
Sürekli Schematic Capture'da kalacak yani pencere.
-
Hocam onda pek eğitilcek bişey yok 1 gün kurcalasan anlarsn bence :)