Prototype Oynayan Var Mı ?
-
oyunun grafik ayarlarıyla oynadım ama fark etmedi.Sorunun bundan kaynaklandığını sanmıyorum.Benden başka aynı problemi yaşayan yok mu?
-
oyunu bende $uanda oynuyorum qercekten qüzel. bende bi yerde takildim hadi hayirlisi :D
-
format attım sorun düzeldi.Aynı dertten muzdarip olan arkadaşlara duyurulur.
-
ss koyarsan yardımcı olabilirim bende kurdum canım sıkıldıkca oynuyorum baya ilerledim hiç bi yerde takılmadım gectiğim bolümlerse yardımcı olurum
-
tüm görevleri yapıp oyunu bitirdim fakat sadece görevler bitiyo yani o sarı yıldızdan görev alma olayı bitiyo eventlarla oyuna devam edip puanlar topluyosunuz ve yeni özellikler açmaya devam ediyosunuz.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
tüm görevleri yapıp oyunu bitirdim fakat sadece görevler bitiyo yani o sarı yıldızdan görev alma olayı bitiyo eventlarla oyuna devam edip puanlar topluyosunuz ve yeni özellikler açmaya devam ediyosunuz.
-----------------------------bunu öğrendiğim iyi oldu ben yıldızları yapmaya çalışıyordum gerek yok o zaman benim karakter full zaten
-
şu blackwatch komutanıyla kapışıp sırtımıza şırınga sapladıktan sonraki bölümde takıldım.Güçlerimizi kaybediyoruz ve düzelmesi için dr. randall adlı zenci bi elemanın yanına gidiyoruz morga.Oda bizi bi yere yolluyor.Ordaki askeri araçları yok etmemiz gerekiyor.Bi türlü beceremedim çünkü hiç bi gücümüz yok nasıl yapacağımızı anlamadım.Araba tutup atayım dedim elimde patladı,atlaya zıplaya bişey yapayım dedim o zamanda hive'den çıkan yaratıklar tepeme üşüşüyo.Napçaz nasıl geççez burayı?
-
atla bi tanka ve polis binasını yok et.
-
ben bitirdim takılanlar pm atsın
Toplam Hit: 7855 Toplam Mesaj: 30