Provakatör Kahraman Oldu...
-
maraş çorum gibi katliyamlarda da yok solcular camiye bomba atmıs yok onu yapmıs gibi bos laflarla milleti galayana getirdiler..şimdi de aynı laflar yok su olmus bu olmus..adam kendini vatanın bekçisi sanan elinde silahıyla delikanlılık yapan bi yaratık işte..adama bişi söylesen zaten hazır kosmaya..kör cahil adam şimdi oldu işte kahraman..DTCF'inde de aynı olaylar oldu geçenlerrde..pravakatör de deil bos beyinler işte..
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------bu adam buyuk bı ıhtımal seriyeci yani buyuk bırlıkcı
zaten alnındada hz.alinin kılıc var şeriat yanlısı oldugu kesin , ogun samastların tayfadan yanı arkalarında muhsin yazıcıoglu var
-----------------------------
oha -
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------Adam kameraların gözü önnünde silahına mermi dolduruyo polis yok:D
Tabi kahramanolur polattan neyi eksik:d
-----------------------------polattan saçı eksik hoja onun için kahraman olamaz.
saçsız kahramanmı olur hiç:)
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------bu adam buyuk bı ıhtımal seriyeci yani buyuk bırlıkcı
zaten alnındada hz.alinin kılıc var şeriat yanlısı oldugu kesin , ogun samastların tayfadan yanı arkalarında muhsin yazıcıoglu var
-----------------------------beynin ne kadar yaratıcıymış bunu buraya yazarken heycanlandınmı :) neyse
gazetede okudum olay yilk önce kız meselesi sonra provakosyon olarak devam ediyor
pkk yandaşı bi piç yurdu basıp bir kızı taciz ediyor o sırada taciz edilen kızın bayan arkadaşı ve arkadaşının eşi bunlara karşı koyuyor derken arbede bilmem ne kızın bayan arkadaşını zincir ve sopa ile saldırıyor neyse pkk yandaşı ibneyi yurt dışına çıkarıyolar ardından bunlar toplanıp geliyo ve karşıt görüşlü ögrencilerde bu toplanan ve slogan atan gubar karşı koyuyor pkk lılar sopa ve emanetler ile saldırınca malum sizin degiminizle şeriat yanlısı kaka adam pkk yandaşı piçlere kurşun sıkıyor böyle adamlara madalya vermek lazım be
-
yakalanmış. fakat serbest kalacağı hatta hiç ceza almayacağı düşüncesindeyim. arkasında büyük güçler olabilir
-
st_anger_turk bunu yazdı:
adam adam olsa fikriyle dalar universiteye silahla degil.Dalamiyosan hic dalma kardes zorlami
aynen katiliyorum!! -
Ayrıntısını bilmiyorum, karşı komşumun çok samimi bir arkadaşı(benim de tanıdığım bir eleman), o üniversitede okuyor. Olayları çıkartanların pkk olduğunu söylemiş komşuma.
-
o grubu açanlar için yasin hayal de kahraman,ogun samastta....
-
http://www.facebook.com/group.php?gid=11562242035
Bide bu gurup var bunda da tam tersi söleniyo.Bikere adamın tipinden belli ne halt olduğu sallayın