Proxy Hakkında Acil Yardım Lazım
-
Benim en basit cookie logger bile fake ip: xxxx real ip : xxxxx ayırımı yapıor sanmıorm ipni gizleyebilecegini baska sitelerden bide tahribat cookie & ip eşleştirmesi yapıorsa güvenlik acısından giremeyebilrsn...
-
Hİde ip ile yapınca heryere giriyor ama geç açılıyor, normal ie ile proxy yapınca sayfalar hızlı açılıyor ama sitelere login olamıyorum
-
hoca manuel yapma IP değiştirme olayını çok bkluk çıkıyo kur hide ıp platinumu oh ne güzel
genel de uzak dou çalışıo çin kore felan (:
-
Username: BiUyeOlamadim
ID: 21532
İsim: CeRaNimO
Soyad: Hitler
bi üye olamadım : bu cinsiyet ne öyle :D:D:D -
Konuyla ne alaka a.q ?
-
Ben tbt ye proxy ile login oldum baska herkez gibi :D snde bi sorun olsa gereq bu werdigim proxy yi denesene bi manuel olrk 195.175.37.8 :80
-
sana tavsiyem proxyway indir. sonra proxy sitelerin'den proxy'leri c/p yap ve bir *txt'ye kayit et. sonra proxyway'de listeyi adden et. sonra otomatikmen tüm proxyleri check ediyor ve bilgi veryiro hizi hakkinda yani süresi en düsük proxy'i al yaz explorer'ine tepe tepe kullan.
hideip'den illallah dedim ben a.q. programi hep kore'ye, malezyaya falan baglanyo s*kine göre. cookie sorunu genellikle boktan proxy'lerde cikiyor. -
hacı koreye balansa ne olcak ak
steganos kullansa daha mı iyi
internetin feriştahı mikilio -
Neyse sallayın beyler :D Hide ip kullanırım bende a.q
Toplam Hit: 13814 Toplam Mesaj: 20