Proxy Server
-
hide ip platium programını yukle işini sağlama al ;)
-
:) şaka yapıyorum..
dediğin işi hide ip ile yapabilirsin
-
Hide İP ye güvenip yola çıkılmaz Hide İp kendinin elite proxy bulduğunu söyler fakat proxt teste takılır gerçek ipin çıkar şuanda en güvenli olan Socks 4 olan Firefox Browserda çalışan Tor isimli programdır.Aşağıda gerekli bilgileri veriyorum Alıntıdır
İnternet’te web sayfalarını gezerken karşı tarafın sunucu bilgisayarı bizim internet’teki kimlik bilgimizi tutan ip adresini kayıt defterine yazabilir. Günümüzdeki forum sayfalarının çoğu ziyaretçilerin ip bilgilerini kayıt altına almaktadır. Bunun dışında şöyle bir senaryo da düşünülebilir. Çalıştığımız firmadan internet erişimi sağlıyoruz ve girdiğimiz her sayfada şirketin dışa açık internet bacağının ip’si görünüyor. Bazı yerlerde bu durum başımıza iş açabilir ve/veya bize kısıtlı kullanım zorunluluğu getirebilir. Bunları aşmak için ip adresimizi gizlememiz gerekecektir. Bunu, dışarıdan herhangi bir proxy adresi yazarak yaptığımızı düşünebiliriz ama bu da çok güvenli bir yol değildir. Yazdığımız proxy sunucusunun loglarında yine bizim ip adresimiz tutuluyor olacaktır. MSN ile yaptığımız konuşmalarda da ip adresimizin gizli kalmasını isteyebiliriz. Bunu nasıl sağlayacağız? Biz internet’te ip adresimizi gizleyip nasıl dolaşacağız? Bunları ve daha fazlasını bize TOR sağlıyor.
Alıntıdır
-
inf0xeR hocam dediğini harfien yaptım ve oldu, ip farklı görünüyor. Üstelik 10 dk da bir ip değiştirme olayıda varmış bu tor un. Güzel yani. Ama explorer e provoxy ile yönlendirip http sunucularından ip gizlemeyi yapamadım. Yani "HTTP proxy olabilecek ve kendisine gelen istekleri SOCKS proxy’ye aktaran bir yazılım kullanmamız gerekli." demişsin ya. Bu olayı yapamadım. Firefox u açınca ip farklı ama. Socks 4 portları sayesinde.
Teşekkürler,
-
İnternet Explorerını anlatırdımda sen boşver Firefox ile kullan zaten ip değiştirdiğinden yavaşlama oluyo ve Firefox daha hızlı sayfaları açtığı için açığı birazda olsa kapatıyo ama işine yaramış ne mutlu bana iyi kullanımlar ama yinede söliyeyim şimdi bu Tor sitesine girdiğinde http://tor.eff.org/dist/vidalia-bundles/vidalia-bundle-0.1.2.17-0.0.14.exe eyer bunu indirirsen bu son sürüm bunda kendiliğinden hiçbişey yapmadan hem firefox hemde İE ayarlarını otomatik yapıyo istersen eski sürümü sil bunu yükle otomatik ikisinede olur.Ama dediğim gibi firefox kullanmak daha iyi proxy ile ilgili bir sorunun olursa hallederiz bu işlere çok meraklıyımdır :)
-
evet dediğin gibi yaptım eski sürümü kabul etmedi çalışmadı, bende siteye girdim enson sürümü indirdim. İE açıp www.ipbul.com a girdiğimde orjinal ip im çıkıyor ama firefox açıp girince siteye farklı bir ip çıkıyor. Bu bir sorun teşkil eder mi acaba? Yani Sonuçta İE orjinal ip mi kullanıyor. O yol ile orjinal ip mi bulabilirler mi?
-
Bunun için internet explorer’ın proxy ayarları kısmına geliyoruz. Tools > Internet Options > Connections > LAN Settings ve buraya HTTP proxy olarak 127.0.0.1 ve port 8118 ekliyoruz.

Bunu yap [İnternet Explorer İçin]
Bunu yaptınmı zaten iki browserada uyumluluk sağliyacak ama dediğim gibi firefox kullan daha iyi olur.Ve unutmaki bu programlara güvenerek her ne kadar Elite Proxy olsada kanunsuz bir davranışında yakalanırsın onuda belirteyim. iyi günlerde kullan
-
?