Prozac Kullanan ?
-
uyku etkisi olmasa mutlaka kullanmam gereken bi ilaç
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
uyku etkisi olmasa mutlaka kullanmam gereken bi ilaç
-----------------------------az uyumak mı sorun hocam anlamadım?
-
Hocam hayatımda düzenli olarak kullandığım tek ilaçtır. 3. haftadan sonra üzülmeyi düşündüğünde bu yetini kaybettiğini anlayacaksın. İlacı kullandığım 5 ay boyunca hiç bir şeyi kafama takmadım . Eğer çok kötü , üzücü bir durumla karşılaşırsan beynin kaşınıyormuş gibi oluyor :D İlk defa gerçekten işe yarayan bir ilaç buldum diye çok sevinmiştim. Muadili olarak Fulsac var piyasada şu an eczacılar ondan kitlemeye çalışıyorlar , sakın orjinalinden şaşma. Bu arada da bana ulaş konuşmam lazım senle :)
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hayatımda düzenli olarak kullandığım tek ilaçtır. 3. haftadan sonra üzülmeyi düşündüğünde bu yetini kaybettiğini anlayacaksın. İlacı kullandığım 5 ay boyunca hiç bir şeyi kafama takmadım . Eğer çok kötü , üzücü bir durumla karşılaşırsan beynin kaşınıyormuş gibi oluyor :D İlk defa gerçekten işe yarayan bir ilaç buldum diye çok sevinmiştim. Muadili olarak Fulsac var piyasada şu an eczacılar ondan kitlemeye çalışıyorlar , sakın orjinalinden şaşma. Bu arada da bana ulaş konuşmam lazım senle :)
-----------------------------yeni gördüm kardeşim k bakma. pm attım