Prozac Kullanan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

uyku etkisi olmasa mutlaka kullanmam gereken bi ilaç

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:
    -----------------------------

uyku etkisi olmasa mutlaka kullanmam gereken bi ilaç

az uyumak mı sorun hocam anlamadım?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Hocam hayatımda düzenli olarak kullandığım tek ilaçtır. 3. haftadan sonra üzülmeyi düşündüğünde bu yetini kaybettiğini anlayacaksın. İlacı kullandığım 5 ay boyunca hiç bir  şeyi kafama takmadım . Eğer çok kötü , üzücü bir durumla karşılaşırsan beynin kaşınıyormuş gibi oluyor :D İlk defa gerçekten işe yarayan bir ilaç buldum diye çok sevinmiştim. Muadili olarak Fulsac var piyasada şu an eczacılar ondan kitlemeye çalışıyorlar , sakın orjinalinden şaşma. Bu arada da bana ulaş konuşmam lazım senle :)

İndia İndia !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

Hocam hayatımda düzenli olarak kullandığım tek ilaçtır. 3. haftadan sonra üzülmeyi düşündüğünde bu yetini kaybettiğini anlayacaksın. İlacı kullandığım 5 ay boyunca hiç bir  şeyi kafama takmadım . Eğer çok kötü , üzücü bir durumla karşılaşırsan beynin kaşınıyormuş gibi oluyor :D İlk defa gerçekten işe yarayan bir ilaç buldum diye çok sevinmiştim. Muadili olarak Fulsac var piyasada şu an eczacılar ondan kitlemeye çalışıyorlar , sakın orjinalinden şaşma. Bu arada da bana ulaş konuşmam lazım senle :)

yeni gördüm kardeşim k bakma. pm attım

Toplam Hit: 5147 Toplam Mesaj: 25