PS 3 Slim Alınır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    _Dert_ bunu yazdı

Bende ps3 super slim 500 gb almıştım. 500 gb aldım içine film falan atarım dedim meger atılmıyormuş :( içine birşey kopyalanmıyormuş sanırım.. Bu konuda beni bilgilendirebilecek biri var mı:)

Bu arada butun ps3 ler kırılmaya başlanmış, ODE diye birşey cıkmıs kasanın içine bazı cipleri lehimleyerek crack yapılıyormuş..

cobra-ode o. 250 tl ye takıyorlar bakırköyde, neredeyse bütün oyunları çalıştırabiliyor. Ama arkada ayrı bi şey oluyor bide bi switch var onla odeyi kapayıp açabiliyorsun. Böylece orijinal oyun oynarken banlanma riski olmuyor.

Bende slim var daha cobra-ode taktırmadım bi bendeki orijinal oyunları bitireyim o zaman bakıcam :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ps3 ü satmayı düşünüyordum ama ilan vermeye vakit bulamadım,üşeniyordumda... 

Cihazı daha önce kırdırttım ama sonra güncelleme yaptım orjinal oyun oynuyorum sadece.. Pes 2014 ile fifa 2014 güncellemeleri bitsin yine kırdırıcam satamazsam...

Slim değil kasası...
    2tane sony kol
    2tane logitech kol + 4 lü oynamak için çoklandırıcı
    2tane hdmi kablo var,altın renkte olanda var.
    320gb 
    pes 2014 var

Oyunlar sağda solda arkadaşlarda olduğu için neler var yok bilmiorum,üstüne yatıyorlar çünkü başka oyunlarda ayarlıyabilirm. 

Almayı düşünen varsa, mantıklı fiyat verirse sevinirim. Bursada yaşıyorum bu arada...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı

Cihazı daha önce kırdırttım ama sonra güncelleme yaptım orjinal oyun oynuyorum sadece.. Pes 2014 ile fifa 2014 güncellemeleri bitsin yine kırdırıcam satamazsam...

Slim değil kasası...
    2tane sony kol
    320gb 
    pes 2014 var

Oyunlar sağda solda arkadaşlarda olduğu için neler var yok bilmiorum,üstüne yatıyorlar çünkü başka oyunlarda ayarlıyabilirm. 

Almayı düşünen varsa, mantıklı fiyat verirse sevinirim. Bursada yaşıyorum bu arada...

400 e cok temiz var, istanbulda bir erasmus ogrencisi satiyor :) link verebilirim isteyen olursa muridlere. piyasasini hic bilmiyorum bunlarin ama pahali geldi.

daha makul bir fiyata satiyorsan bende ilgilenebilirim.

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı
    persian bunu yazdı

Slim değil kasası...
    2tane sony kol
    320gb 
    pes 2014 var

400 e cok temiz var, istanbulda bir erasmus ogrencisi satiyor :) link verebilirim isteyen olursa muridlere. piyasasini hic bilmiyorum bunlarin ama pahali geldi.

Link pm rica ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı
    persian bunu yazdı

Slim değil kasası...
    2tane sony kol
    320gb 
    pes 2014 var

Nerden biliyorsun hocam temiz olduğunu ki temizlikten kastın nedir cidden merak ettim ? ps oynanan ortamda sigara filan içilmedi gibi birşey mi :) 

Toplam Hit: 1402 Toplam Mesaj: 16