PS Oyunu
-

Arkadaşlar oyun basit ve sadece 1 kuralı var. Verilen orijinal resimdeki obje istenilen şekilde değiştirilebilir. Oynanabilir ama genel hatlar bozulmamalı.
Seçtiğiniz tema herhangi bir şey olabilir. Dilediğiniz şekilde düzenleme yapabilirsiniz. Yaratıcı ve yeni fikirlerinizle döktürün ps ciler.
İlla ps yi su gibi bilirim diyen arkadaşların katılması şart değil herkes az çok katılım gösterebilir. Amaç burada ne tür fikirler ortaya çıkacak onu görmek.
Kim daha yaratıcı bir kompozisyon koyacak ortaya bunu bulmak.
-

buyrun ben ilk çalışmayı koyarak açılışı yapıyorum.
Yaptığım çalışmanın nasıl bu hale geldiği hakkında açıklama yapayım. Bilmeyen merak eden arkadaşlar olabilir.
Öncelikle aracın rengini rahatlıkla oynayabilmek için resmi s/b hale getirdim. Sonra renklendireceğim alanları seçip ctrl+b ile istediğim
renk tonuna ulaştım. Sonrasında yeni bir layerda duman efektini verdim. (önce seçim yapıp clouds filtresi ile alanı dumanımsı bir hale getirdim sonrasında
elle rütuşlar yaptım)
En sonunda da lambayı ekleyerek işi bitirdim.
-
aa cok güzel olmuş...bende bişeyler deniyeyim
-

nasıl?saten bi bunu biliom bi de renk değiştirmeyi
-
güzel olmuş ama hevesini kırmak gibi olamasında gif değil jpg olarak bişeyler yapsaydın?
-
yapıcamda beynim durdu hiç bişi gelmio aklıma
-
benim portakalı attım jant olarak başkada birşey gelmedi aklıma helal olsun tugrulbaba
-

anca bu gadar
-

gece vakti bu kadar anca ekledim zaten
-
hayalimdeki araba :)
-
Bu da benden olsun pek anlamam ama