PS2 Satmayı Düşünüyorum (Oyunlarıyla Birlikte)
-
Arkadaslar PlayStation2' mi satmayı düşünüyorum.Hiçbir arizasi yok dersler çok yogun o yüzden satmak zorunda kaldim.
Özellikleri:
-Çipli (Yani bütün oyunları çalıştırır orj. oyuna gerek yok )
-30 Oyun Var
-1 Adet Orjinal DualShock Kumanda
-8mb Memory Card
Not: God of war, Pes 2010, Smackdown vs raw 2010, prince of persia gibi sevilen oyunlar var.
Fiyat olarak ne verebilirsiniz ??Bir piyasa yapayım
-
piyasasını bilmem hocam ama 100tl çıkar benden.
-
geçen aymıydı psp satmak isteyen ve playstation 2 ayrı konu acan vardi ve yanilmiyorsam takas ettiler ikinci el psp 150 200 civari dersek Oyunları geç kollari saglam ise 200 benim fikrim
-
valla hocam mantıklı takaslara da varım
-
adama bunu yazdı:
-----------------------------
geçen aymıydı psp satmak isteyen ve playstation 2 ayrı konu acan vardi ve yanilmiyorsam takas ettiler ikinci el psp 150 200 civari dersek Oyunları geç kollari saglam ise 200 benim fikrim
-----------------------------babuş sen 200 e alcam de ben sana 10 tane getirem sana 195 e veririm :D
hacı izmirde ben 140 a sattım hatta çok iyiye gitti mal normalde 80-100 arası alıyolar.
-
sıfırı media markt'ta 150TL.
varsın ona göre fiyat ver.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
sıfırı media markt'ta 150TL.
varsın ona göre fiyat ver.
-----------------------------hobaaa usta sıfır fiyatına gitti desene benim makina :D :D
-
media marktan 0 cihaz alsak kopya oyun çalıştırmaz di mi chip gerekir :/
-
hocam valla makine sapasağlam ne tamire girdi birkez ne düştü birşey oldu.
30 tane oyun var hepsi de çalışıyor hepsi fıstık gibi oyunlar ( prince of persia serisi, god of war serisi, need for speedler , pes ler, smackdown, crash nitrocart, tombraider, dövüş oyunları ne ararsanız var.)
Kol orjinal kumanda analogu da aynen çalışıyor. + 8 mb memory card var işte.
-
8 mb memory cart 25 tl
-
fiyat önerisi ve hangi şehirdesin?