Ps3 Mü Yoksa Xbox 360 Mı ?
-
Disubev bunu yazdı:
-----------------------------
Antalyada yaşıyorum kışın sorun olmazda ben klimayı zor buluyorum Xbox360 nasıl bulucakbilmiyorum :)
-----------------------------Hocam fan takıpta makinenin orjinalliğini bozma zaten 10 dakikadan sonra sabit ısıda kalıyor sürekli ısınsa 3k görmeyi boşver 3k görcek makine olmaz al test et derim en fazla 5-10 dk ısınır sonra sabit ısıda kalır , açık alana koy ( cam sehpa yada tahta sehpaya koycaksan makine havada dursun altına ayak gibi şeyler koy ) bide oyunları hdd'ye atıp oynaman yeterli kasmaya gerek yok
-
gecen gün bloomberg ht kanalında böyle teknolojik aletleri karşılaştıran bi program vardi .
bu oyun konsollarını karsılastırıyordu işte hafızası çözünürlüğü falan filan bunlara bakarak, xbox 360 ps3 bi tane daha böyle bi konsolu karsılastırmıstı
programın sonunda en cok özellik ps3 de varmiş o yüzden de onu secti gerci ps 3 biraaz daha pahalıymıs sanırım .
pek anlamasamda bu konsolların içinde en iyisi sanirim ps3 müş ben ona kanaat getirdim :)
-
alcaksan donanımhaberde 3k hatasını gidermenın yolunu anlatmış adamlar. sorun değil hem yenısı cıktı yakında kırarlar makınayı merak etme slim kasa dıye gecıyo adı (: