PS3 Oyunları TBT İçi Değişim.
-
Cesnist bunu yazdırappermcs bunu yazdı
cesnit hocaom gta 5 i göremedim yok mu bu psn plus da?
Hocam GTA IV sonbahara kadar plusta göremezsin bence oyunun daha baya gideri var.Keske ps3 almadan önce konu açsaydın bundle ps3 alırdın
Cesnit onu da düşündüm hocam da online oynamadıktan sonra belli bir süre de sıkılacağım biliyorum o yüzden multiyi düşünerek aldım ps3 ü saolasın :)
-
rappermcs bunu yazdıCesnist bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Hocam GTA IV sonbahara kadar plusta göremezsin bence oyunun daha baya gideri var.Keske ps3 almadan önce konu açsaydın bundle ps3 alırdın
Cesnit onu da düşündüm hocam da online oynamadıktan sonra belli bir süre de sıkılacağım biliyorum o yüzden multiyi düşünerek aldım ps3 ü saolasın :)
abü bundle dediğim şey kırılmış ps3 değil =) içerisinde hediye oyun ile satılan ps3 ler mesela senin istediğin last of us oyununu içeren ps3 ler vardı promosyon gibi düşün

-
Cesnist bunu yazdırappermcs bunu yazdıCesnist bunu yazdırappermcs bunu yazdı
abü bundle dediğim şey kırılmış ps3 değil =) içerisinde hediye oyun ile satılan ps3 ler mesela senin istediğin last of us oyununu içeren ps3 ler vardı promosyon gibi düşün

pardon ya acemilik böyle bişey işte :)
Onlarada baktım içinde oyun olan cihazlar 950 tlden aşağıya değil ki gta lısını bulamadım.. ben sadece makinayı 700 e aldım.. Bakalım arıyorum akşam için :)
-
Hocam para durumunu bilmiyorum ama gta 5 sana 1 sene rahat yeter başka birşey aramazsın emin olabilirsin.Plus'tanda geldikçe kafana göre takılırsın işte.
-
Hocam keşke xbox one filan alsaydın. Amazondan filan getirenlere 850tlye filan gelmiş. En kötü amerikada bir sürü murid var onalrdan biri gelirken yanalrında getirirlerdi ps4 filan. 400 dolar hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. ps3 için 700tl çok para.
Edit: Gta 5 filan alacaksanda shopto dan filan al.
RaAmLis tarafından 10/Şub/14 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
skyvalet bunu yazdı
Hocam para durumunu bilmiyorum ama gta 5 sana 1 sene rahat yeter başka birşey aramazsın emin olabilirsin.Plus'tanda geldikçe kafana göre takılırsın işte.
çok yetmiyor vallahi 300. saatten sonra çok sıkıyor
oyun veremem ama satan olursa alabilirim :)
GordonFreeman heavy rain kaç dölar :D
BerkayCit tarafından 10/Şub/14 18:17 tarihinde düzenlenmiştir -
mRBerkay bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
çok yetmiyor vallahi 300. saatten sonra çok sıkıyor
oyun veremem ama satan olursa alabilirim :)
GordonFreeman heavy rain kaç dölar :D
Hocam işin gücün sadece oyun oynamaksa yetmez he arada keyif için oynarsan diye cümle kurudm ben:D
-
gta V aldım bi heves, azıcıkta oynadımda ama vakit bulamıyorum oynamaya içim yanıyo :d
-
skyvalet bunu yazdı
aynen benim planımda bu şekilde hocam:)
-
RaAmLis bunu yazdı
Hocam keşke xbox one filan alsaydın. Amazondan filan getirenlere 850tlye filan gelmiş. En kötü amerikada bir sürü murid var onalrdan biri gelirken yanalrında getirirlerdi ps4 filan. 400 dolar hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. ps3 için 700tl çok para.
Edit: Gta 5 filan alacaksanda shopto dan filan al.
amazona da baktım piyasayıda araştırdım hocam 950 tl 500gb + 1 oyun ben 700tl ye 500 gb buldum:) oyunları da halledicez artık. yarın 3 kişiden söz aldım gta 5 için bakalım belli mi olur 3 tane birden gelir :)