PSD To CSS/XHTML Öğretici Dökümanlar
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------Zaman olunca gözden geçireyim.
-----------------------------en çok senle zero nun öğrenmesini isterim
-----------------------------eyw kardşim :) lazım zaten.
-
boş vaktimde ilgilenebileceğim bir konu, tasarım özürlü bir insan olarak bir yerlerden başlamak gerektiğini düşünüyorum.
yalnız "diyer" değil diğer
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------boş vaktimde ilgilenebileceğim bir konu, tasarım özürlü bir insan olarak bir yerlerden başlamak gerektiğini düşünüyorum.
-----------------------------ama hocam sen işlevine bak :D olur öyle ufak tekfek hatalar takılma
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------Daft bunu yazdı:
-----------------------------boş vaktimde ilgilenebileceğim bir konu, tasarım özürlü bir insan olarak bir yerlerden başlamak gerektiğini düşünüyorum.
-----------------------------ama hocam sen işlevine bak :D olur öyle ufak tekfek hatalar takılma
-----------------------------senle alakalı bir problem deyil hocam, "yada" deyip sonra "da ayrı" diye düzelten takıntılı Türkçe hocaları gibiyim bu konuda. Mazur gör.
-
Güzel paylaşım herkes bi noktada tıkanıp kalıyor bu css konusunda umarım yardımcı olur.
-
hemen bi çizik atalım
-
erbilen iyidir cssde.
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------Mycity bunu yazdı:
-----------------------------Daft bunu yazdı:
-----------------------------senle alakalı bir problem deyil hocam, "yada" deyip sonra "da ayrı" diye düzelten takıntılı Türkçe hocaları gibiyim bu konuda. Mazur gör.
-----------------------------:) tamam hocam sorun değil
-
Emeğine Koluna Sağlık Hacım (: