folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikolojik Problemler

Psikolojik Problemler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Forumda psikiystr veya psikolog varmı bu takıntılarla ilgili bi kaç bişe soracaktım

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

sen sor önce herkes bildiğini söylesin ama bu konuda arkadaşım vardı

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Geçiştirmek için yöntem varmı ?

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Doğumumda bana bahşedilen bir özellik. Doğuştan gelen.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bir örnek verirmisin takıntı derken mesela ne gibi ne boyutta

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Psikoloji ogrencisiyim buyur...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

hızlı düşürünürüm,bir sorun nedeniyle bazı takıntılarım vardı ilaç kullanıyorum faydası var doktora git =))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

İlaç kullanırsam kullandığım zaman içerisindeki davranışlarım değişirmi bir.insan ilaç yardımı almaksızın kendi düşünceleriyle bunu aşabilir.mi ?

Takıntı herşey olabilir. Önemli olan bunu bir.insanın kendisinin aşıp aşamayacağı ?

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

O zaman psikoterapi alman gerek,kendi başına zor.Ben yapamadım.İlaçla aklına getirmiyorsun takıntıların neyse,unutuyorsun.

Örnek:Bir şey 10 defa aklına geliyorsa,artık gelmiyor.Uyurken bazı şeyleri düşünürdüm şimdi düşünmüyorum rahat rahat uyuyorum vs

koray tarafından 07/Şub/16 12:24 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    "hergün seçilmiş". insan beyni ve karaciğeri hep dikkatimi çekmiştir. sanki birer mikro kimyasal laboratuvarı gibiler. o küçük kimyasalları üretip dönüştürüyorlar. ve seninde dediğin gibi hammadde eksikliği olmaz ise çözüm üreterek çözemeyecegin birşey olamaz diye düşünüyorum. tabi bu klinik bi çalışma sonucu değil, sadece inanış. iyimser düşünerek, atom veya altı her neyse daha iyi bir şekilde düzenlenebileceğini düşünüyorum. halen aklım almıyor, hayaller rüyalar fikirler hafıza: nasıl oluyor da organik olarak, hücreiçi, dentritlerde, aksonda veya sinapslarda ve/veya kimyasal olarak depolanabiliyor? tabi doğru anlamışŞam.

film :redbelt

music : imagine dragon, radioactive. yada coldplay: clock.

son not: herşey zıddı ile mükemmeldir benim için. dün akşam üstü tlc (Ula bu nasıl kanal ismidir.) kanalında, okb olan insanlarla ilgili kısa program vardı. zıt karakterdeki okb`leri biraraya getirip, sorunu, egoları devirmeden çözebildiklerini gördüm. pasaklı, titiz birinin evine gidiyor. titizde, pasaklının evine gidiyor. birbirlerine yardım ediyorlardı.

RitmFarbRacourci tarafından 07/Şub/16 13:29 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

tekbaşına takıntıyı yenersin ama bir süre sonra tekrar başlar.

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
Toplam Hit: 992 Toplam Mesaj: 11
takıntı