Psikolojik,Yanlızlık Tarzında Filmler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------
    dosum bu filmler,testere,otel, henibıl o tür filmler değil dimi.elsebep, hiç sevmem o filmleri, love lizayı seyrettinmi bilmiyorum.daha onuda bulamadım ama mutlaka bulacağım.olmayan şansım yaver giderde bulrsam verdiğin filmleri seyredecğim.

hayır arkadaşim o filimlerle alakasi yok tamamen psikolojik konulu film güçlüden kastim da buydu psikolojik olarak  güclüysen izle demek istedim 

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    1963 bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:
    dosum bu filmler,testere,otel, henibıl o tür filmler değil dimi.elsebep, hiç sevmem o filmleri, love lizayı seyrettinmi bilmiyorum.daha onuda bulamadım ama mutlaka bulacağım.olmayan şansım yaver giderde bulrsam verdiğin filmleri seyredecğim.

hayır arkadaşim o filimlerle alakasi yok tamamen psikolojik konulu film güçlüden kastim da buydu psikolojik olarak güclüysen izle demek istedim

tamam.biraz göz attım filmlere aradığım senaryolar. o gücü kendimde hissediyorum merak etme ;) bakalım hangisi beni tam etkleyecek faworinede özellikle bakacağım.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2393 Toplam Mesaj: 13