Psikoloji'yi Bozan Müzikler
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------
Apocrypha bunu yazdı:
skepticisim dinle ağzını yüzünü yumruklarsın..
Profilmde olması lazım linkleri indir indir otur ağla.. Ağzını yüzünü duvarlara vurarsın.. Eğer metal dinlemiyorsan sana gerzek bir müzik olarak gelebilir ama azda olsa rock/metal kulağın varsa bu grup adamı öldürmez süründürür..
HARBİ MANYAK BİŞİ BU BİAN CEHENNEMDE SANDIM NASI SESLER ONLAR AMA İİ 10 Dakka DİNLESEN Bunu Kafayı Yerim
-----------------------------bildiğimiz doom metal işte :D
-
Ya Bide Ramses Diye Grup Vardı Hala Çıkaramadım Grup Varmı Yoksa Bi Muzıktede Ramses Diyolarda Adam Arabada Araba Geri Geri Gidiyo Elı Aya Bağlı Ve Yuzunde Maske Vardı Bilen Varmı
-
irwa bunu yazdı:
wala ben ne zaman dinlesem benim psikolojiyi bozuo sende dene ,)
zakkum hipokondriyak .. adamla beraber saymaya başlıorum :D
-----------------------------akşam akşam yuh ya yapılcak işmi. Tutuldum yahu :D Harbiden bulaşıcı bişi o sayıyo bende sayıyom :D
-
-
angelofhope bunu yazdı:
BlacKShelD bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
Profilmde olması lazım linkleri indir indir otur ağla.. Ağzını yüzünü duvarlara vurarsın.. Eğer metal dinlemiyorsan sana gerzek bir müzik olarak gelebilir ama azda olsa rock/metal kulağın varsa bu grup adamı öldürmez süründürür..
HARBİ MANYAK BİŞİ BU BİAN CEHENNEMDE SANDIM NASI SESLER ONLAR AMA İİ 10 Dakka DİNLESEN Bunu Kafayı Yerim
-----------------------------Başka bişi demedim doom metal ama. Bkz. Anathema my dying bridge empryum burzum vsvs den az da olsa farklıdır. Dinleyen bilir..
-
-
http://www.tahribat.com/Forum-Psikolojiyi-Bozan-Muzikler-128086/1/#1464005
Mevzunun özüne varmış, mevzuyu çözmüş, fenafillah'a ulaşmış tayfa :)
-
Apocrypha bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
BlacKShelD bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------Başka bişi demedim doom metal ama. Bkz. Anathema my dying bridge empryum burzum vsvs den az da olsa farklıdır. Dinleyen bilir..
-----------------------------Bakalım, tavsiyeniz üzerine indiriyorum dediğiniz grubu...
-> Psikolojik müzikler arayan mürid arkadaşım !!! > Silent Hill'ın müziklerini dinle: http://www.youtube.com/watch?v=cIZlIQKquNk
-
Apocrypha bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------akşam akşam yuh ya yapılcak işmi. Tutuldum yahu :D Harbiden bulaşıcı bişi o sayıyo bende sayıyom :D
-----------------------------ben bi kere tüm gün dinledim bunu gece boyu saydım :D çok fena bişi bu yaa ,)
-
irwa bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ben bi kere tüm gün dinledim bunu gece boyu saydım :D çok fena bişi bu yaa ,)
-----------------------------Kendi kendime soruoyorum neden sayıyorum diye ama sorarkende sayıyorum bi yandan :D Ciddi ciddi sapık bi şarkı bu.. :)