folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Psikopat Bişekilde İntikam Almak İstiyorum...Fikirlerinizi Bekliyorum..



Psikopat Bişekilde İntikam Almak İstiyorum...Fikirlerinizi Bekliyorum..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    Şimdi arkadaşlar bizim okula bu sene yeni bi müdür yardımcısı geldi,adam tam şerefsiz...Neyse işte bu geldiğinden beri okul bayağı bi farklılaştı,başka şehirlerden değiişik değişik adamlar gelmeye başladı okula öğrenci olarak...Neyse bu gelen adamlar uçmuş,doğum günü kutluoz pasta ikram ediyoruz ben yemem diyo,fotoğraf çektiriyoruz kaçıyo,ben giriyosam çekme diyo(:)),kızlar bişey sorunca cevap vermiyo direk  yere eğilio,İstiklal marşlarına katılmıyo!Vatan millet neymiş haberi yok...Bu elemanlar derslere girmiyo,sınavlara girmiyo ama hiçbişey olmuyo nası oluyosa(!),devamsızlıkları en az 25 ama hiçbiri geçmiyo...Uzar bu sorunlar,neyse bu adam bu çocuğun kaldığı eve fln da gidiyo arada, çocuk Van'lı,ailesi İstanbulda yaşıyo,oğlan Osmaniye'den bura bu sene geldi,olaya bak:|Müdür yardımcısı da imam hatip'den geldi bu sene...Bende bunlardan dolayı gerekli yerde gerekli lafları sokuyorum,dalgamı geçiyorum,özellikle şehitlerimizin cenaze dönemi ve istiklal marşlarına girmeme olayı beni çileden çıkardığı için her türlü küfrümü ettim çocuğun yanında:) Neyse bu adam bu nedenlerden dolayı bana gıcık gidiyo,bugün sınıfın ortasında bayaa bi laf soktu bende artık sinirlendim 'görüşücez senle' dedim o da 'görüşürüz görüşürüz'dedi,'merak etme sen'dedim..Neyse ben bundan bi intikam almam lazım,özellikle dövme olayını düşünüyorum..Şimdi inşaat'ı ayarladım yalnız bu adamı inşaat'da dövsem nolur bunun cezası?Bide 18 yaş altındayım,Islah evine mi alırlar,yoksa yatırırlar mı,yoksa ifade verip çıkar mıyım direk?Yada başka bi yönlü mü intikam alsam?Şimdiden taşekkür ederim yardım edenlere..


    Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    adam ayarla abi , senin başın derde girmesin

    o dayak yerken sen uzaktan izlersin:) 


    çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2007
    Erkek
    ofkeni bilmiyorum ama intikama degecek kadar kaliteli bi sorun degil.tabi bu benim dusuncem darilmak yok

    Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2007
    Erkek
    öfkeyle kalkan zarala oturur, on kez ölç bi kez biç hata olmaz o zaman...

    all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    Abi genel olarak anlattım,olayları anlatsam hak verirsin..Vatana millete,şehite olan saygısızlıkları anlatsam,yaptıklarını anlatsam,dini kullanmalarını anlatsam anlarsın nefretimi belki...Ama benim istediğim sadece intikam yöntemi,ondan dolayı detaylara pek girmedim..

    Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    Öncelikle,uzun yazı yazdığınız zaman satır boşluğu bırakın..Okunması zor oluyor..

    Şimdi soruna gelelim..

    Parayla bu işi yapacak adam çok..Hee,ille de ben bi tane patlatcam diyosan,adam zorla ceksin bi köşeye olsun bitsin..

    Tavsiyem,başka birinin halletmesi..Vardır mahallede :) 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    Bak basın kotu belaya gırer en ıyısı  sanal belaya sok.

    Örn:Okulunuzun  sitesi hackedle onun uzerıne at :D  


    "Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    Bak Hemşom Milli ve Manevi Olaylara Olan Hassasiyetini Anlıyoruz. Ama Kesinlikle Sen Sen Ol, Ciğeri Beş Para Etmez, Sokakta Görsen Yüzüne Bakmayacağın, Milli Duygularda Yoksun, Allah'tan Başka Herkese Kulluk Yapan BU Embesiller İÇin Ne Kendi Hayatını Nede Okul Hayatını Mahvetme.

    Eğer Böyle Vatansızlarla Uğraşmak İstiyorsan Bence Okulunu Bitir, Belli Bir Yere Gel, O Zaman Daha Kolay Olur Herşey.

    Sakın Sonradan Pişman Olacağın Olaylara Girme.

    Kinini Nefretini İÇine At, Zamanını Kolla. Ama Bu Zaman Hemen Şimdi Olmasın

    Ateşi Elinle Değil, Maşa İle Tut

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    ulan yakın olsa gelir ben döverdim; böyle insanlar barınmamalı...

    kar maskesi + beyzbol sopası bence yeterli olur...

    pratikte pek bir şey yapamazsın en iyisi kar maskesi + envai çeşit bir sopa olur...  


    herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek

    kardeşim bak çocuk vanlı demişsin, muhtemelen müd yardımcısı da vanlı. şu anda van nüfusunun tamıma yakını pkk yı destekliyor kendi arklarımdan biliyom vanlı olanlarından, kürdistanı istiyorlar: yani bunlar PKK sempatizanı. bunlar için sana yardım edeceğim.

    bu çocuk öncelikle senin olduğu herşeyden uzak duruyormuş, senin verdiğin yiyecekleri almıyormuş, bu yüzden onu zehirleyemezsin. eğer başarabilirsen yemeğine arsenik kat çok güzel bi kriz geçirir ama iyileşir yani ölmez tabi hastahaneye yetişene kadar 6 saat vaktin var. ama sana büyük bir tafsiyem var dostunu yakın tut düşmanını ise daha yakın ... :D nese birde çocuğu sen dövme çocuğu kavgaya sen çek. okullarda siyaset yasak olduğundan dolayı bunu kullanabilirsin, mutlaka konu bir ara PKK dan açılacaktır, sende o ara pkk lı insanlara soykırım moykırım bişiler ıvırla deliye döner. derste ona göstere göstere PKK nın bayrağını çiz ve üzerinde alaycı ifadeler koy kesinlikle tahrik olacaktır. Çocuk sana bakıp sinirli bir ifade ile yüzünü çevirmeye başladığında tam kıvamına gelmiştir. o zaman dövebilirsin. yoksa başka zaman döversen okul içi veya dışı müd yardımcı tarafından yakılırsın ama kavgayı o başlatırsa sana hiç birşey olmaz. nese kavgayı da anlatayım biraz şimdi çocuk kıvamına gelince iki üç arkadaş çocuğun tersi istikametinde yürüyün ama çok dengesiz yürüyün birbirinizle şakalaşa şakalaşa itişe kakışa nese çocuğa gelince bir arkadaşın seni itsin çocuğun üstüne düş çocuk yerlerde olacak şekilde bilerekte canını acıt. sonra çocuk yavaş ol derse laubali bir şekilde tmm lan  de. sonra çocuk bu laubalilik sayesinde birşeyler daha der sende o zaman tmm dedik ya anblamıyor musun gibi tahrik edici söz ve davranışlarda bulun, bunun üzerine daha çok gitmek isteyecektir. sonunda kavgaya varır döversiniz disipline giderseniz o suçlu olur başlatmasından ötürü. :Değer kavga pkk yı savunmasından doğarsa direk dalın hiç bi şey olmaz :D müd yardımcısı da bişey yapamaz ... inşaatta dövmeye kalkarsan çocuk suçsuz olacağı için seni şikayet etme hakkı vardır ceza almasan bile sicilin bozulabilir birçok devlet imaknlarından yararlanamassın yani donuç olarak kavgayı ona yaptıracaksın :D eğer öldürmek istiyorsan kusursuz cinayet diye bi konu açmıştım orda fikirler edinebilirsin. sonra canını biraz yakalım öyle değil mi :D okulda asit baz tuz konusu muhetemelen geçmiştir hocadan proje iste ama proje kuvvetli asitler veya bazlar konusunda olsun yani okula asit sokabilesin en kolay bulunan asir kezzatır :D nese getirdin diyelim çocuğun masanın önünden geçerken nasıl oldu ayağın takıldı ve ve asit çocuğun ayağına veya eline döküldü ama biraz kendine de sıçrat ceketine veya gömleiğne ki anlaşılmasın ayak takılması olacağı için bişi anlaşılmaz. şimdi diyeceksi nnasıl ayağım takılacak ayakkabı bağcıklarını çöz.

    şimdilik bu kadar işe yaramazsa daha fazla şey düşünürüm senin için !

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek
    ama herşey bir anda alehine dönüşebilir ayrıntılara dikkat et yer ve zaman hakkında bilgi vermediğin için 4. boyutlu düşünemedim .
Toplam Hit: 7878 Toplam Mesaj: 24