PSP Almayı Düşünüyorum ,Satan Arkadaşlara Duyurulur
-
Ağustos 1 de maaşım yatıyor direk alacağıım yani ağustosun birinde alacağım varsa satan kelepir ihtiyaçtan felan :) alıcınız çıktı uleyn... Şaka maka herkez fiyat söylesin değerlendirip ağustos 1 de alcam :)
-
Slim olmayan var elimde bir tane. 300ytl diyorum. Bir sürüde oyun verebilirim yanında.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Slim olmayan var elimde bir tane. 300ytl diyorum. Bir sürüde oyun verebilirim yanında.
-----------------------------çok deyorsun hacı fat hem hemde 2. el. kulaklık hafıza kartından felan bahsetsene ?
-
2GB lik hafıza kartı var sanırım. Kulaklık yok. Ama oyun çok fazla var. Sen film için falan istiyorsun galiba hiç oyun konuşmuyorsun.
-
2GB lik hafıza kartı var sanırım. Kulaklık yok. Ama oyun çok fazla var. Sen film için falan istiyorsun galiba hiç oyun konuşmuyorsun.
-----------------------------hacı oyuna çok ihtiyacım yok vermesende olur. :) herkezde var onlardan alcam :) 300 çok diosun bizim şirkette bu dediklerini 220 ye bırakan var almıyom :)
-
Tamam sorun değil kardeş ticaret bu inşallah istediğin gibi bir şey bulursun. Kolay gelsin sana. Bir sorun olursa çekinme.
-
Tamam sorun değil kardeş ticaret bu inşallah istediğin gibi bir şey bulursun. Kolay gelsin sana. Bir sorun olursa çekinme.
-----------------------------eyw. :)
-
yokmu satan insan evladı almam lazım müritten alıyım diyorum :) gg den baktım sağlam olur olmaz :S
-
bakırköyde yer altı çarşısında en son versiyonunu 350 tlye almıştık yazılımı falan kırılmış halde :)
hesap et yap işini halı saha işi gibi olmasın :)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------bakırköyde yer altı çarşısında en son versiyonunu 350 tlye almıştık yazılımı falan kırılmış halde :)
hesap et yap işini halı saha işi gibi olmasın :)
-----------------------------harbiden ayıp ediyon aq yalanmı söylücez sana
350 ye full olması lazım kulaklı,4 gb hafıza kartı şarj oyuna gerek yok
-
konuyu canlandıralım :)