Psp Hakkinda Bilgi Laz1m
-
arkadaslar elime psp gectide ben cok anlamiyorum ama netten bu alete oyun indirmek için bir seyler yuklemek gerekiyordu sanirim yardim edebilcek olan varmi?
@ konuları yerlerine açalım
-
system propertiesden versyonunu yazsana aletin? bide incelerden mi, kalinlardanmi? yani eskimi yenimi?
-
hocam korsan oyunları oynayabilmen için yazılımını upgrade etmen gerekir :)
bunu da bakırköyde yeraltı çarşısında 25 tl ye yapıyolar bi tane de oyun yüklüyolar falan oralara uğra deriim istanbuldaysan :)
-
kal1n eski versiyondur
-
kırmak için 5 kuruş verme psp kırmak kadar kolay bir iş yok....slim'se biraz sorun ama onunda çözümü var
-
hocam system settingsdeki version numarasını yaz bi suraya ona göre söyleyelim oyun atıp atamayacagını
-
bilgi icin bir site vereyim burada istedigin her turlu dokumani bulabilirsin.
reklam olarak algilamayin siteyle herhangi bir alakam yoktur bende buradan ogrendim cunku herseyi.
www.pspturkey.net e gir burada versiyonuna gore herseyi bulabilirsin...
-
abi bi versyonu yazmamissin yaa :) yazzan soylicez ama... kalin demissin... sen psp nin menusunden en sola git (Settings) e ordan System Settings in. O ya bas. ordan System Information a in O ya bas tekrar. Ordaki System Software in saginda ne yaziyosa burya yaz. misal olarak; 2.71, 2.71 falan yazabilir...
-
Eski versiyonların daha çok oyun açtıklarını biliyorum yoksa umd ile oynuyormuşsun bnm bildiklerim bu kadar bi ara bendede vardı ama sarmadı fazla:)
-
3.52 m33 yazıyor
-
3.52 m33 yazıyor
psp
------------------------
tamam sahte oyun oynamak icin hic bisey yapmana gerek yok. sondaki m33 zaten pspnin crackli oldugunun gostergesi. m33 Dark_AleX denen herifin psp icin yazdigi custom firmware.neyse sen simdi iso yada cso uzantili oyunlar indirebilirsin. ama psp icin olduguna dikkat et. torrentte psp diye arattinmi bayagi var. boyutlari 300MB ile 1.7 GB arasi degisebiliyor.
pspni usb kablosuyla bilgisayara baglayip, pspdende en soldaki menuden usb connectiona gittiginde. sesnin pspnin hafiza karti my computerde gorunecektir. onun icindeki ISO folderinin icine indirdigin oyunlari atacaksin. Sonra games menusunden hafiza kartini (memory card) i setiginde, yukledigin oyunlar orda gorunecek, ve oynayacaksin :)
m33 un yaptigi son versyon 3.90 m33-3 su an http://www.dark-alex.org/ bu adresten butun ayrintilari okuyabilirsin, update edebilirsin... ama dikkatli ol, iyice okudukdan ve ne yaptigini bildikten sonra yap isdersen...