Psp Hakkinda Bilgi Laz1m

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaslar elime psp gectide ben cok anlamiyorum ama netten bu alete oyun indirmek için bir seyler yuklemek gerekiyordu sanirim yardim edebilcek olan varmi?

@ konuları yerlerine açalım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

system propertiesden versyonunu yazsana aletin? bide incelerden mi, kalinlardanmi? yani eskimi yenimi?

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam korsan oyunları oynayabilmen için yazılımını upgrade etmen gerekir :)

bunu da bakırköyde yeraltı çarşısında 25 tl ye yapıyolar bi tane de oyun yüklüyolar falan oralara uğra deriim istanbuldaysan :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    kal1n eski versiyondur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    kırmak için 5 kuruş verme psp kırmak kadar kolay bir iş yok....slim'se biraz sorun ama onunda çözümü var

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    hocam system settingsdeki version numarasını yaz bi suraya ona göre söyleyelim oyun atıp atamayacagını

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

bilgi icin bir site vereyim burada istedigin her turlu dokumani bulabilirsin.

reklam olarak algilamayin siteyle herhangi bir alakam yoktur bende buradan ogrendim cunku herseyi.

www.pspturkey.net e gir burada versiyonuna gore herseyi bulabilirsin...

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    abi bi versyonu yazmamissin yaa :) yazzan soylicez ama... kalin demissin... sen psp nin menusunden en sola git (Settings) e ordan System Settings in. O ya bas. ordan System Information a in  O ya bas tekrar. Ordaki System Software in saginda ne yaziyosa burya yaz. misal olarak; 2.71, 2.71 falan yazabilir...

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Eski versiyonların daha çok oyun açtıklarını biliyorum yoksa umd ile oynuyormuşsun bnm bildiklerim bu kadar bi ara bendede vardı ama sarmadı fazla:)

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

3.52 m33 yazıyor

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

3.52 m33 yazıyor

psp
    ------------------------
    tamam sahte oyun oynamak icin hic bisey yapmana gerek yok. sondaki m33 zaten pspnin crackli oldugunun gostergesi. m33 Dark_AleX denen herifin psp icin yazdigi custom firmware.

neyse sen simdi iso yada cso uzantili oyunlar indirebilirsin. ama psp icin olduguna dikkat et. torrentte psp diye arattinmi bayagi var. boyutlari 300MB ile 1.7 GB arasi degisebiliyor.

pspni usb kablosuyla bilgisayara baglayip, pspdende en soldaki menuden usb connectiona gittiginde. sesnin pspnin hafiza karti my computerde gorunecektir. onun icindeki ISO folderinin icine indirdigin oyunlari atacaksin. Sonra games menusunden hafiza kartini (memory card) i setiginde, yukledigin oyunlar orda gorunecek, ve oynayacaksin :)

m33 un yaptigi son versyon 3.90 m33-3 su an http://www.dark-alex.org/ bu adresten butun ayrintilari okuyabilirsin, update edebilirsin... ama dikkatli ol, iyice okudukdan ve ne yaptigini bildikten sonra yap isdersen...

anca gidersin...
Toplam Hit: 2223 Toplam Mesaj: 12