Psp Hakkında Bilgisi Olanlar
-
arkadaşlar elimde bir tane v2.80 psp var çok eskiden birininkini kırmıştım oyun oynayabiliyorduk onun içine iso oyun attığımızda ama şimdi psp o kadar ilerlemişki işin içinden çıkamadım bir türlü neler yapabileceğimi bulamıyorum çok fazla kelimeler türemiş brick pandora pil ve ms owf cwf....
bu işlerle uğraşan arkadaşlardan bir yardım bekliyorum (psp forumlarına baktım)
-
gidip tamirciye baktırcan...
-
hönk :S
-
hocam tam olarak anlayamadım. ne yapmak istiyosun sen bu alete?
-
hacı artık zor kırarsın kırdıysanda update etmen büyük hata
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
hacı artık zor kırarsın kırdıysanda update etmen büyük hata
-----------------------------ya ilk alındığında update edilmiş sonra orjinal oyun oynanmış sürekli (sahibi bu işlerden anlamıyor) sonra bir kenarda senelerce beklemiş bende şu an bir şekilde iso oyunları oynanır hale getirmem gerekli
-
araştır psp siteleri wardır sorununu çzöerler
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
araştır psp siteleri wardır sorununu çzöerler
-----------------------------altını üzerine çevirdim 2 gündür çok geride kalmışım bu konuda
-
v1.5 downgrade edip, cracklaabilirsin saniyorum.
v2.71 ve asagisi icin 1.5 e downgrade bayagi kolay, ama v2.8 icin durum ne su an bilmiyorum.
eger ingilizce sorun deilse bir suru site var anlatan.
http://pspupdates.qj.net/Improved-2-80-Downgrader-released-by-Noobz-/pg/49/aid/79297 (bu linkte biseyler var)
dark-alex.org su anda kapali, ama tavsiye ederim cracklamak icin kullaninlan genelde bu adamin yazdigi custom firmware ler oluyor...
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------v1.5 downgrade edip, cracklaabilirsin saniyorum.
v2.71 ve asagisi icin 1.5 e downgrade bayagi kolay, ama v2.8 icin durum ne su an bilmiyorum.
eger ingilizce sorun deilse bir suru site var anlatan.
http://pspupdates.qj.net/Improved-2-80-Downgrader-released-by-Noobz-/pg/49/aid/79297 (bu linkte biseyler var)
dark-alex.org su anda kapali, ama tavsiye ederim cracklamak icin kullaninlan genelde bu adamin yazdigi custom firmware ler oluyor...
-----------------------------maalsef ing yok biliyorum hocam bu alex i sony versiyon çıkartıyor alex crackliyor hep böle sürüyordu ama uzuuunnnn zamandır psp işinde yoktum çok değişmiş her şey pandora diye sistemler çıkmış :S
-
iste pandora olmadanda yapilabilitesi varmi diye bi arastir ilkonce diyorum.
cunku 2.8 in durumu ne bilmiyorum, 2.71 e kadar hersey cok guzeldi, sonra uctu gitti tutamadim bende...
durmadan yeni versyon cikaracak parayi buldukdan sonra yemisim dark alexi diyor herifler heralde.