PSP‘Deki Bu Sorun Neyin Bozulmasından Kaynaklanıyor Ki?
-
hocalar pspyi temizlikçi kadın düşürmüş..bi süredir hiç açılmıyordu,ışıgı yanmıyordu hatta..
bugun çalıştırdıgımda açıldı,ekran bu şekilde görülüyor,neresinde problem vardır aceba?ne kadara mal olur?

-
start tusu bozulmus kesin pehehe
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca ne alaka??
-
ekranı catlamıs servıse gotur
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------7-19 bunu yazdı:
-----------------------------onu diyorum bende ekran darbe yemesi disinda bir problem olabilir mi sence ? ciddi soruyorum
-
Civa açığa çıkmış.
-
7-19 bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------7-19 bunu yazdı:
-----------------------------onu diyorum bende ekran darbe yemesi disinda bir problem olabilir mi sence ? ciddi soruyorum
-----------------------------servisi aradığımda büyük ihtimal lcd ekranın kırılmıştır ancak menünün bir kısmının görünmesi(solda menü kısmen görünüyor) beni şaşırttı.kırılan ekranlarda,çatlayan ekranlarda menü hiç görünmez dedi.entegre sorunu olabilir ğer öyleyse çok daha ucuza tamir olur dedi.ekran değiştirme fiyatı pahalı geldiği için bi ihtimal belki anlayan çıkar,belki entegre sorunudur diye konu açtım hoca.
ilk düştüğünde power ışıgının dahi yanmaması,şarja takınca kırmızı şarj ışığının bazen yanıp yanıp sönmeside beni başka bişeydede kırılma,bozulma olma şıkkına götürdü.
demek ki neymiş hocam,ekran darbe yemesi dışında bi problem olma ihtimali var ki konu açmışım.
-
lcd kırılmış, 100-150 tutar tahminimce, ama tamirini yapıyorlar mı bilmiyorum.
edit. tam okumamışım.. Ekranda tam pembe çizginin oluştuğu kısmın en üstünden darbe almış gibi gözüküyor, power ışığının başta yanmaması konusunda da, lcd haricinde başka şeyler de arızalanmıştır belki adamların dediği gibi. Ayrıca lcd kırılınca hepsi gidecek diye bişey yok, benim eski monitörde kırıldığında aynen böyleydi, yarısı var yarısı yok. -
edit.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
ErzinCanLee bunu yazdı:
temizlikçi mi kaltak mı ? hangisi üslubuna dikkat et.
-----------------------------benim üslübüm senimi geriyo dümbük :) istediğim kişiye istediğim küfürü ederim,ahlak polisimisin sen :)
temizlikçiye kaltakta derim istediğimide derim.bi yakınlıgın mı var hayırdır bizim evin temizlikçisiyle?
ahlak polisi olmadan önce kendin ne boklar yiyosun onu bi düşün,eminim ağzından küfür eksik olmayan boş beleş birisindir :)
-----------------------------Eleman çok ağır konuşmuş :|
-