Ptt Acenteliği İşi Yapan Varmı
-
başlıktada görüldüğü gibi. ptt acentesi sahibi olan varmı aramızda. ptt acenteliğine yatırım yapmayı düşünüyoruz. ne dersiniz mantıklımı getirisi güzel diye duydum? devri nasıl yapılır? başvuruyla sıfırdan açmak zor gibi görünüyor. izmir ili içerisinde düşünüyoruz. saygılar...
-
ptt acenteliiğimi varmış?
devlet değilmi o
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ptt acenteliiğimi varmış?
devlet değilmi o
-----------------------------Telekomdur herhal
-
hayır ptt ufak bürolarını özelleştiriyo tıpkı tlekom mantığında mektupları dahi alan dağıtıyo büyükleri yine kendisi işletiyo ama yılbaşında komple ihaleye sunulacak
-
lanetlicocuk bunu yazdı:
hayır ptt ufak bürolarını özelleştiriyo tıpkı tlekom mantığında mektupları dahi alan dağıtıyo büyükleri yine kendisi işletiyo ama yılbaşında komple ihaleye sunulacak
-----------------------------şu olayı biliyorsanız açık açık anlatırsanız çok sevinirim
-
olayı tam tafsilatıyla bilmiyorum ama etrafımda yapanlar var onlara ulaşabilirsem öğreneyim
-
şu yılbaşındaki işi falan bi sölesen süper olacak ha:D
-
o sadece duyum emin değilim
-
valla ben araştırdım biraz grup grup yerler belirliyorlar. merkez pttler hariç sadece belde ve köyler için geçerli bu acenteler. belli bir yüzde oranında pay kazanıyosunuz. en son 06/07/2011 ile 12/07/2011 tarihleri arasında 21. grup yerleri açıklanmış. ptt nin sitesinde var excel dosyası olarak indirip bakabilirsiniz. kılpayı kaçırdım. saçımı başımı yolucam. ama yılbaşında hakkatten ihale varsa bişiler yapmam lzm. bana güzel bi yatırım olarak görünüyo.
-
habitrail bunu yazdı:
-----------------------------bırak olm ptt yi, gördük bugün anamı ağlattılar sen bana http://www.tahribat.com/Forum-Appdev-Asp-Net-4-0-Ajax-And-Jquery-Using-Visual-C-Gorsel-Anlatim-143349/ burdaki eğitim setini indir :) vaktii boşa harcama :) :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
habitrail bunu yazdı:
-----------------------------bırak olm ptt yi, gördük bugün anamı ağlattılar sen bana http://www.tahribat.com/Forum-Appdev-Asp-Net-4-0-Ajax-And-Jquery-Using-Visual-C-Gorsel-Anlatim-143349/ burdaki eğitim setini indir :) vaktii boşa harcama :) :)
-----------------------------torrenti yokmu bunun:D