Ptt Kargo Hakkında
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------daha pahalı olmadığını biliyorum da bi cd için 3.5 lira aldılar benden :W
onun için yakın dedim
bana mı kazık attılar yoksa?
-----------------------------hajı şöyle bişey var herhalde benim de öyle küçük bişeyim vardı gönderdim normal kargodan fazla para aldılar
sanıyorum küçük parça olan şeyleri evraklara beraber gönderiyorlar o da evrak statüsünden gittiğinden mi pahalı oluyor ne
-
hocam straforlu zarflar var. kıbrısa masa üstü saat gönderdik 5 liraya gitti.
-
PTTde çalışan biri olarak biri olarak söylüyorum eğer değerli ya da zarar görebilecek bi reşya gönderecekseniz kesinlikle göndermeyin. Kargo bölümünde de çalışmıştım 1-2 ay.
Monitör geliyodu sallıyolardı yere buuu esenlere gdiyoorr barkod numarasıı kaaapeeee bilmemkaç..
Ucuz ama çookkk zararlı benden söylemesi (:
Şimdi tebligattayım varsa araştırılacak tebligat yardımcı olması beleş :)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------fiyatı normal kargolar kadar aşağı yukarı
belki biraz daha ucuz olabilir
gönderine bağlı
-----------------------------neresi aynı?
ptt kilo bazlı + desi alıyo
kargo tek desi alıyo
şöyle söyleyeyim 6 kilo eşyayı ptt ile 6-7 ye gönderirken kargolar ortalama 25-30 istiyo :)
senin cd göndermen fark etmiyo alt limit 3,5 lira kalemde göndersen kılda tüh de göndersen 3,5 lira :)
ptt kargo fena değil en azından arası kullanacağına ptt kargoyu kullan ikiside Allaha emanet gidiyo :))
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
türkiye içini bilmemden yurt dışından bana bir paket gelicekti royal mail türkiyede ptt kargoya teslim ediyormuş kayıp yok ortalarda girdi bana 200 pound.Pttyi görünce sinirlerim tepeme sıcrıyor.
-----------------------------benim de parfüm yalan olmu$tu. ek olarak dengesiztarz dan tişört de yalan oldu..
yurtiçi kargo rulz.
-
ben e ticaret ile uğraştığımdan dolayı ptt kargoya bulaştım bir aralar
lanetolsun öyle bir sisteme parasına bişi demiyorum ama kardeşim
yolladığım paketlerin yarısı abartmıyorum yarısı çok geç gitti diye,ezilip büzüldü diye vs geri dönüyordu bende kestim yollamıyorum en babası benim için yurtiçi kargo artık :)
tavsiye ederim -
fiyatı bilmiyorum da bugün gömleğim geldi 2 gün önce mi ne kargolamıştı sanırım, normal kargolarla süre aynı yani.