PTT Yurtdışı Kayıtlı Posta Takip Sorgulaması
-
umuma açık konularda bu kadar yol yordam belirtirseniz, birileri o yolu yordamı kapatır.
-
Hocam ptt de adamlar kaydını yapıp bırakıyor.
Son gün bütün ıvır zıvır bokunu giriyorlar.
Bende de girişi yapıldı, 10 gün bekledim, bütün sorgulama zıkkımlarını aynı anda girdiler sanırım.
Sabaha ürün bana geldi.
Gerisini sen düşün yani.
-
cuneyd bunu yazdı
Hocam ptt de adamlar kaydını yapıp bırakıyor.
Son gün bütün ıvır zıvır bokunu giriyorlar.
Bende de girişi yapıldı, 10 gün bekledim, bütün sorgulama zıkkımlarını aynı anda girdiler sanırım.
Sabaha ürün bana geldi.
Gerisini sen düşün yani.
http://www.ptt.gov.tr/sx/ptt/#posta/1
buradan posta takibi yapcan yada e devletten yapcan her basamak günü gününe yazıyor hocam
bizim takip ettiğimiz yer eski baya işlenmiyo basamaklar
-
rapidhacker550 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam bende ebay üzerinden motosiklet eldiveni aldım alpinestars ın, 20 gün gibi sürede geldi ancak ptt sorgulaması ancak paket türkiye sınırlarına girince aktif oldu.
usps ile gönderilmişti.
kaç euro ya da dolardı hocam senin ? vergi filan ödedin mi ?
89,95 $ idi. vergi ödemedim. ptt kargo kapıya kadar getirdi, aslında biraz geç geldi, dağıtım şubesine geldikten 3-4 gün sonra getirdiler ama yine de sorunsuz ulaştı :)
-
kargo teslim edildikten sonra ptt sisteme işliyor. o yüzden göremiyorsundur. benimde aldığım bazı ürünler 4-5 haftada geldi. bazısı hala daha gelmedi, bekliyoruz bizde hocam :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam bende ebay üzerinden motosiklet eldiveni aldım alpinestars ın, 20 gün gibi sürede geldi ancak ptt sorgulaması ancak paket türkiye sınırlarına girince aktif oldu.
usps ile gönderilmişti.
89,95 $ idi. vergi ödemedim. ptt kargo kapıya kadar getirdi, aslında biraz geç geldi, dağıtım şubesine geldikten 3-4 gün sonra getirdiler ama yine de sorunsuz ulaştı :)
Link versene free shippng miydi
-
rapidhacker550 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
usps ile gönderilmişti.
Link versene free shippng miydi
evet free shipping.
-
telefondan ses seda yok ama pebble tr'ye girmiş sanırım :D
bide bunun gümrüğüyle uğraşıcam sanırım.
-
baristbt bunu yazdı
telefondan ses seda yok ama pebble tr'ye girmiş sanırım :D
bide bunun gümrüğüyle uğraşıcam sanırım.
Takip koduni bi versene hocam
-
Telefondan hala ses seda yok ama pebble geliyo sanırım
Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi ibaresini ilk defa görüyorum ? Nedir ki bu ?
Gümrükle filan alakalı birşey mi acep bilemedim ?
Bu arada eski sorgulama sitesi değişmiş , yerine böyle kanser s2k bişi gelmiş amk