PUHU Leather Goods || %100 El Yapımı Deri Ürünler
-
Maranez için ;

Bronz Steinhart için
Seiko için
Bunlar da Zippo'lar için

-
Apple watch için varmı hocam elinde hiç yapılmıs ornek? Yada fiyat ne olur?
-
Abi maşallah, yaptığın iş kaliteli emekde sarfediyosun belli, aceba bu olayı bir de telefon kılıfı olarak yapsan nasıl olur diye düşündüm. ama oyle kapaklı kılıflardan değil sadece arkayı tutanlardan.. en çok giden modellerde yaparsın atıyorum ip5-s ip6-s galaxy s , a , e j serilerinden çok tutanları falan diyorum. sipariş geldikçe daha çok model yapmaya başlarsın..
Bide abi mesela işi büyütünce müşteriler sana foto gösterip şundan yap hocam demesin ürünlerini kodlandır ve arşiv yap aklında kalması için ürün kodlarıyla sipariş alıp yaparsan daha kolay olur.
Bol kazanç , bol başarı :)
tolgaStain tarafından 15/Mar/17 04:22 tarihinde düzenlenmiştir -
@gvn666 akıllı saatler için yapmış olduğum birkaç örnek var. özelden yazarım hocam.
@tolgaStain iphone 6s için yapmıştım zamanında birtane, sonra da uğraşmadım. ürünleri isimlendirdim yakında online mağazamı açacağım. Çok teşekkürler.
Son çalışmalar. Artık yaptığım ürünlere markamı da basıyorum.
Logonun basılı olduğu ilk kartlık,

Lacivert kot, pepsi bezel Mako için ;
Seagull için;
-
-

-
yaptığın ürünler çok kaliteli şeylere benziyor dostum birde el yapımı olunca, başarılar dilerim sana, böyle kendi emeği ile bişeyler yapmaya çalışan insanları acayip seviyorum amk,
-
Hocam büyük keyifle yaptıklarınızı inceliyorum... Emeklerinize sağlık...
Şu Elektronik Sigara için kalın (doğru terim bu mu bilemedim) deriden kılıf vs yaparsanız dikkat çeker... Kaç zamandır aklımda, fikir olarak sunayım dedim. Olup olmayacağı hakkında çok bilgim yok...
Kolay gelsin...
-
@Zodiac çok teşekkür ederim.
@_PesimisT_ o benim de aklımda. Yapabilirim. Elektronik sigaranın elimde olması lazım. Ona göre kalıp çıkarmam lazım. Kendim de elektronik sigara kullanmayınca kaldı öyle.
Son çalışma ; Watchroll

-
24 cm lik bıçak için kılıf yapabilir misin ?