Puma Deri Ceket
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------http://www.sporjinal.com/V-Neck-True-Knit-Top-black,PR-23668.html bu üründen istiyorum 999899898 tane nede olsa beleşmiş :}
-----------------------------Teşekkür ederim hocam gözümüzden kaçmış :) Yardımcı olduğun için bizden hediye ufak bir indirim çeki gönderdim PM kontrol edersin :)
-
Lan o paraya bizon derisinden yaptırtırımla ceket. :D
-
birde ürünlerin orjinal resimlerini koyarsan daha iyi olur neye benzediğini anlamak bazen zor oluyor görmek lazım ürünü bence.
-
İstanbul / Zeytinburnu'nda Route 66 var. İstediğin modeli seçiyorsun, üzerinde istediğin değişikliği söylüyorsun ve sana o şekilde dikiyorlar. Önemli olan numunenin üzerine oturması. Dana derisi sağlam bir ceket aldım ve 550 tl ye işi kapattım. İstediğin AVM'ye git, ceketin bir eşini bulamazsın. İlgilenenler irtibata geçebilir...
Ayrıca konu baltalamak gibi olmasın dostum. Ceketin kalıbı ve markasi gayet güvenilir. miktar da öyle çok fazla değil. Hayırlı satışlar. -
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------İstanbul / Zeytinburnu'nda Route 66 var. İstediğin modeli seçiyorsun, üzerinde istediğin değişikliği söylüyorsun ve sana o şekilde dikiyorlar. Önemli olan numunenin üzerine oturması. Dana derisi sağlam bir ceket aldım ve 550 tl ye işi kapattım. İstediğin AVM'ye git, ceketin bir eşini bulamazsın. İlgilenenler irtibata geçebilir...
Ayrıca konu baltalamak gibi olmasın dostum. Ceketin kalıbı ve markasi gayet güvenilir. miktar da öyle çok fazla değil. Hayırlı satışlar.
-----------------------------:) Yok dostum konu baltalamasıyla alakası yok yani ben başında bulunduğum bir sitenin ürününü tanıtıyorum sıkıntı yok :) bu arada bayram nedeniyle bir %5 lik indirimimiz daha oldu
-
danayamı giriyoz o ne a
-
bu cekete 200 $ vereyim fazlası fazla olur