Puro Hakkında
-
mqstar bunu yazdı:
-----------------------------
"Tat vermesi için içiliyormuş" pehhh başta hep öyle olur zaten
-----------------------------hocam zaten puroyu içine çekmiyosunki, çekersen zaten çok ağır olduğunu anlarsın ve tadını alamazsın..
-
şöyle içilebilir güzel tat alabilceğim çok pahalı olmayan bir puro önerinde gidip alayım :) ( bulabilceğimm birşey söyleyin) :))))
-
eve gideyimde bir corona tüttüreyim, konunun üstüne iyi gider :/
-
saint_of_rock bunu yazdı:
şöyle içilebilir güzel tat alabilceğim çok pahalı olmayan bir puro önerinde gidip alayım :) ( bulabilceğimm birşey söyleyin) :))))
-----------------------------backwoods
jewel sweet
-
kuzenim yurt disindan getirip satiyor el altindan ama saglam puro marka puro. icmek suc degil ama cogu kisi kacak getirtir onun cin tezgah altindan satarlar
-
Çoooooooookkkk Özledimmm Puro içmeyi...
-
carnager bunu yazdı:
-----------------------------saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------backwoods
jewel sweet
-----------------------------hocam fiyatları nedir?
birden fazla boy çeşidi bunlardada mevcutmu ? sigara kalınlığında birşey olmasın :))
http://www.superiorcigars.com/images/ashheritage.jpg
bu kalınlıklarda varmıdır?
-
bu arada dikkat çoğu markette dandikleri satılıyor kaliteli bişi istiyorsanız işin bilenlerine gitmeniz gerekiyor ucuz a kalite için kaçaklara başvuracaksınız
(Puro kaliteli ise içilir kaliteli puro zengin içindir =) )
Küba Puro su içtik arkadaşla sanırım 2mize 2 saat gitmişti çok ağır geldi ben tütün ürünlerini sigara fln nefret ederim oyuzden tavsiye etmiyorum
organik nargle 4ever diyorum =)
hem daha az zararlı hemde tadını istediğin gibi alabiliyorsun.
-
bu velet bağımlılık yaparmı ?