Puro Hakkında..
-
Beyler biraz bakındım nette falan denemeye karar verdim..Ama sanırım heryerde bulunmuyor..Şöyle ucuz yollu kaliteli önerebileceğiniz puro var mı acaba?Ayrıca İzmirde nerden bulabilirim..
-
sigarasepeti.com'a bi göz at istersen. Ürünü alıyosun parayı sonra yatırıyosun. Uygun fiyatta olanları var Davidoff 2000 aldım burdan. 5 adet 40 lira. istersen daha çok çeşit var tabiki. küba puroları da mevcut ilgini çekerse :)
edit: site yasaklanmış hocam. forum bornovada tabacco shop var. ordan temin edebilirsin
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------
sigarasepeti.com'a bi göz at istersen. Ürünü alıyosun parayı sonra yatırıyosun. Uygun fiyatta olanları var Davidoff 2000 aldım burdan. 5 adet 40 lira. istersen daha çok çeşit var tabiki. küba puroları da mevcut ilgini çekerse :)
-----------------------------Buaralar 40 lira puro için fazla gelebilir hocam,ama hele bi deniyim neden olmasın :D çok sağol :) önce daha ucuz bişey denemek istiyorum..Mesela nette okuduğuma göre backwoods ucuz ve sağlam bişeymiş..Özellikle muzlu ve çikolatalısını çok övmüşler..
-
backwood's u geç. :) aromalı güzeldir ama puro değil yaw. benzeri bişi :) onlara başka bir isim takmak lazım.
sana tavsiyem ucuza gerçeğe benzer bir büyük puro içmek istiyorsan.
phlips titan alman 10-12 tl en fazla bulursun. ama kacaktır toptan bu işi yapan yerlere bakcan. yani en ucuz olarak fena bir puro değildir. sonra 17.5 - 22.5 tl arasındada genelde 20 tl dir, villager var onu tavsiye ederim güzeldir.
-
FoKMaN bunu yazdı:
backwood's u geç. :) aromalı güzeldir ama puro değil yaw. benzeri bişi :) onlara başka bir isim takmak lazım.
sana tavsiyem ucuza gerçeğe benzer bir büyük puro içmek istiyorsan.
phlips titan alman 10-12 tl en fazla bulursun. ama kacaktır toptan bu işi yapan yerlere bakcan. yani en ucuz olarak fena bir puro değildir. sonra 17.5 - 22.5 tl arasındada genelde 20 tl dir, villager var onu tavsiye ederim güzeldir.
-----------------------------tavsiyelerin için sağol hocam hepsini deneyeceğim zamanla :D ama şu backwoods u merak ettim,çok övdüler falan..Yada dışı değil diye okudum ama doğru mudur
-
Yasadışı değil hepsinin üstünde zaten sigara içmek öldürür falan yazıyor.. tekel bandrolü falanda var. kaçak alırsanda ıngilizce yazabiliyor. Neyse backwood güzeldir. Ballı ve bögürtlenlisini tavsiye ederim..
-
FoKMaN bunu yazdı:
Yasadışı değil hepsinin üstünde zaten sigara içmek öldürür falan yazıyor.. tekel bandrolü falanda var. kaçak alırsanda ıngilizce yazabiliyor. Neyse backwood güzeldir. Ballı ve bögürtlenlisini tavsiye ederim..
-----------------------------Tamamdır hocam önce böğürtlenliyi denemek isterim :D saolasın..Şimdi sıra bulmaya kaldı..Fiyat aralığı nedir acep,kazık yemeyelim..6 ila 8 arası biliyorum ben ama doğru mudur
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------Beyler biraz bakındım nette falan denemeye karar verdim..Ama sanırım heryerde bulunmuyor..Şöyle ucuz yollu kaliteli önerebileceğiniz puro var mı acaba?Ayrıca İzmirde nerden bulabilirim..
-----------------------------usta kıbrıs şehitlerinde bi işhanı var full kaçak sigara puro dolu. puro alıyom arada güzel hoşuma gitti. böle kalıncana
-
joe_black bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
-----------------------------Beyler biraz bakındım nette falan denemeye karar verdim..Ama sanırım heryerde bulunmuyor..Şöyle ucuz yollu kaliteli önerebileceğiniz puro var mı acaba?Ayrıca İzmirde nerden bulabilirim..
-----------------------------usta kıbrıs şehitlerinde bi işhanı var full kaçak sigara puro dolu. puro alıyom arada güzel hoşuma gitti. böle kalıncana
-----------------------------Kervan pasajı mı kanka dediğin yer..
-
Poet bunu yazdı:
joe_black bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
adını bilmiyom da girişten 2 3 bina sonra işte. kervandı sanırım. güzel orası bence. -
joe_black bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
joe_black bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
adını bilmiyom da girişten 2 3 bina sonra işte. kervandı sanırım. güzel orası bence.
-----------------------------Tamamdır ozaman sağolasın ben oraya bakim :)