Putin Ve Basbakanlik Dersi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı:
    -----------------------------

bence başbakanlık dersi falan değil. düpedüz saçmalık

yok ya ben yıllarca çalışayım edineyim vergimi vereyim senin canın sıkılmış savaş yok bişey yok gel benim fabrikamı millileştir. ulan altı üstü başbakansın sen Allah mısın? benim yılarca emek verdiğim fabrikamı alacaksın elimden. 

yönetim şekli belli nasıl yönetmek istediği belli.

kim ne derse desin yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın laiklik, yaşasın hukuk devleti..!

heee tabii sen yillarca calis calisarak fabrikalar yap ( nasil oluyorsa ) ondan sonra 6 ay calisan iscilerine maas odeme isciler basbakana sikayette bulununca yedigin fircaya karsi cik

canim kardesim eger bir iscinin parasi aylardir odenmiyorsa ve basbakan bu konuda patron tabakasina yaltaklanmadan tavrini koyuyorsa bu dersdir.

Rusyanin su an ki yonetim tarzi Turkiyenin yonetim tarzi ile aynidir tek fark bastaki adam biri RTE digeri Putin

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:

yok ya ben yıllarca çalışayım edineyim vergimi vereyim senin canın sıkılmış savaş yok bişey yok gel benim fabrikamı millileştir. ulan altı üstü başbakansın sen Allah mısın? benim yılarca emek verdiğim fabrikamı alacaksın elimden. 

kim ne derse desin yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın laiklik, yaşasın hukuk devleti..!

Ama sen bireysin. o ise bir milleti temsil ediyor :) Adamin kiclarindaki dona kadar millilestirmeye hakki var.

Ayni kamulastirma hakki bizde de var. var da kimin gotu yer :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:
    oliWeR bunu yazdı:

heee tabii sen yillarca calis calisarak fabrikalar yap ( nasil oluyorsa ) ondan sonra 6 ay calisan iscilerine maas odeme isciler basbakana sikayette bulununca yedigin fircaya karsi cik

canim kardesim eger bir iscinin parasi aylardir odenmiyorsa ve basbakan bu konuda patron tabakasina yaltaklanmadan tavrini koyuyorsa bu dersdir.

Rusyanin su an ki yonetim tarzi Turkiyenin yonetim tarzi ile aynidir tek fark bastaki adam biri RTE digeri Putin

patronların para vermemesi ayrı bir konu putinin millileştirme yada devletleştirme olayı daha da farklı bir konu. dondurursun servetlerini ödersin adamların maaşlarını okadar zenginlerse bunlar zaten bankalarda yeterince paraları vardır. yeterincesine el koyarsın gerisine karışamazsın. bu arada nasıl oluyor diye sormuşsun benim büyük babam 5 kuruşsuz inşaatlarda çalışmaya başlamış babası daha 3 yaşındayken ölmüş herhangi bir yerden herhangi bir sermaye almamış ama zamanında çok büyük paralar kazanıp büyük inşaaat firması kurmuş sonra cocukları yani amcamlar falan biraz fazla yemiş baya bi fazla yemniş yani geriye doğru düzgün birşey kalmamış.

yönetim tarzı Tr ile aynı demişsin belki görünürde ay7nı ama yönetmek istedikleri şekil kominizm yani insanların hiçbirşeyinin olmadığı herşeyin devletin olduğu bi sistem. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Sanal_Zeka bunu yazdı:
    kimse kimseye zorla imza attıramaz, fabrikalarınıda millileştiremez. imza atan adam o ülkenin en zengin fabrikatörü. putinde ne kadar ense varsa o adamdada o kadar ense var. bunlar formalite abicim. adam çalıştırmıyorum kardeşim der kiliti vurur fabrikanın kapısına kim ne diyebilir. tamamen anlaşmalı. tv de izleedim adamlar resmen şov yapıyor.
    Sen orayı ABD liberalizmi ile yönetiliyo sandın galba.Orda enerj gıda ve telekominikasyon işletmelerinin bütük bir kısmı kamu malıdır yani devletindir.Yani şöyle diyelim bu adam isterse kilit vurur fabrikasını devlet tehtid eder satın alır yada tehtid etmez yine alır :) Çünkü onlar tam bağımsız memleket oldukları için global alışveriş kaygıları yok zira herşey tüm ihtiyaçlar rus teknolojisiyle ve kaynaklarıyla halka arz ediliyor zaten.Ama ülkemiz gibi çevre ekonomi yani gelişmekte olan denilen ama hiçbir zaman gelişemiyecek olan ülkeler global alışverişte sistemin denklemleri ve hukuksal düzenlemeler yüzünden mecbur bırakılıyor.Putinin yaptığı şov olabilir ama tamamen reality şov :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    Erdoğan doğana bi tili lili çekti bütün türkiye ayaklandı aq. Sanki başbakan doğan.

aynı şeymi sence ? putin orada işçisini, halkını korumak için sermayedara direniyor. bizim tayyip , hakkındaki yolsuzluk iddialarını ( deniz feneri vurgunu ) haber yaptı diye bir medya grubunu - o ana kadar bahsi edilmemiş  - vergi borcundan dolayı tehtid etmeye başlıyor , tayyibin yada kabilesinin bir kere olsun işçinin yanında yer aldığını gördün mü sen ?

herkes hakettiği gibi yönetilir , demek bizim millet rusların hakettiği gibi "mert ve vatansever" bir yönetimi haketmiyor. başbakan doğan olsa ne farkedecek gerçi , bir çete gidecek başka çete gelcek . insan gıpta etmiyor değil, mk ruslar insanda biz değilmiyiz de bu yönetimi(!) hakettik diye 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5811 Toplam Mesaj: 36