Puzzle İçin Marka Ve Bilmem Gereken Detay
-
valla hocam bildiğim kadarıyla revensburger en iyisi.. diğer markalara göre renkleri daha canlı ve parçalar biraz daha kalın.. bende yeni bitirdim 2000'lik New York City isimli puzzlei
-
3 Tane 1000'lik bitirdim 2 sinde arkadaşla birlikte yapmıştık.Öğrenci evinde yapacak birşey olmadığında iyi sarıyor 2-3 kere başında sabahladığımızı bilirim.2000 parça gerçekten uğraştıran ve zaman isteyen birşey ilk defa bu denli büyük çapta puzzle yapacaksan daha az parçalı olanlardan başla derim.2 ay filan önce 7-8 kutu açılmamış 1000lik vardı tanıdıklara dağıttım haberim olsaydı ayırırdım 1 tane.Elimde var 2 kutu ama kendime ayırıdm onları osmanlı serisi.Elime fazladan geçerse yine istanbul içi verebilirim.
-
yorumlar için tşk ler arkadaşlar bişe daha sorcam simdi bu parça desteği var diyolar ya bazı markalarda ben bi parçayı kaybettim onu nası bildircem yani bana nası yardım etcekler bu konuda tam anlayamadm olayı 2000 tane parçadan hangi parcanın kayıp oldugunu anlatamam ki ben bunun olayı nedir .d
edit. bide herkes ilk 1000 lik bi puzzle yapmam konusunda hemfikir nerdeyse 2000 çok mu zorlar ya yapamam mı diyosunuz harbiden gözüm korktu birden
-
spermen08 bunu yazdı:
-----------------------------
yorumlar için tşk ler arkadaşlar bişe daha sorcam simdi bu parça desteği var diyolar ya bazı markalarda ben bi parçayı kaybettim onu nası bildircem yani bana nası yardım etcekler bu konuda tam anlayamadm olayı 2000 tane parçadan hangi parcanın kayıp oldugunu anlatamam ki ben bunun olayı nedir .d
edit. bide herkes ilk 1000 lik bi puzzle yapmam konusunda hemfikir nerdeyse 2000 çok mu zorlar ya yapamam mı diyosunuz harbiden gözüm korktu birden
-----------------------------hocam hiç parça kaybetmedim bilmiyorum ama sanırım puzzleını seçiyorsun sitede ve onun üzerinden gösteriyorsun :/
yok hocam bende 2000 likle başladım iyi gider sen çak 2000 lik.. bana kalsa 5000 lik alıcaktım ama fakirlik işte naparsın :D
-
alkow bunu yazdı:
hocam hiç parça kaybetmedim bilmiyorum ama sanırım puzzleını seçiyorsun sitede ve onun üzerinden gösteriyorsun :/
yok hocam bende 2000 likle başladım iyi gider sen çak 2000 lik.. bana kalsa 5000 lik alıcaktım ama fakirlik işte naparsın :D
-----------------------------eyw hocam bu gaza ihtiyacım vardı 2000lik almam için .d bide peki bu puzzle halısı denen dalgayı kullandın mı sen evde bi yer sıkıntısı var bunuda almayı düşünüyorum ama iş görür mü faydalı bişey mi ?
-
spermen08 bunu yazdı:
alkow bunu yazdı:
hocam hiç parça kaybetmedim bilmiyorum ama sanırım puzzleını seçiyorsun sitede ve onun üzerinden gösteriyorsun :/
-----------------------------eyw hocam bu gaza ihtiyacım vardı 2000lik almam için .d bide peki bu puzzle halısı denen dalgayı kullandın mı sen evde bi yer sıkıntısı var bunuda almayı düşünüyorum ama iş görür mü faydalı bişey mi ?
-----------------------------yok hocam kullanmadım .. koltuğun üstüne 2 plastik cam attım tamamdır :D
walla bence gerek yok neden dersen onuda bir yere sermek zorundasın ona para werceğine 100*75 lik civarı sert bir cisim yada cisimler bulup halı yerine onu kullanman daha mantıklı boşuna para verme..
-
yok ama o katlanıyomuş ya yer sıkıntısından kastım o yaparken bi yer bulcam tamam da o puzzle sürekli açıkta duramıcak sıkıntı yaratcak bana bu puzzle halısında katladıgında parcalar zarar görmeden oldugu gibi duruyomuş galiba ama çercevelettirirken sıkıntı olabilir veya halı üzerinde yapmak olabilir işte öle yorumlar okudum kullanan biri varsa daha net aydınlatabilir aslında...
-
la beyler. bu 7000lik bi puzzle duymusttum bi ara yapana odul var falan yanlis hatirliyorda olabilirim etrty miydi neydi acayip bi adi vardi
-
HeYeT bunu yazdı:
la beyler. bu 7000lik bi puzzle duymusttum bi ara yapana odul var falan yanlis hatirliyorda olabilirim etrty miydi neydi acayip bi adi vardi
-----------------------------7000lik puzzle bişey mi hocam ya adamın teki manyak 15.000lik puzzleyi 3 günde yapmış bi arkadaşıyla psikopat mıdır nedir :D
-
bir çok marka puzle yaptım farklı boyutlarda heye biraz pahalı ama tavsıye ederım yapıştırıcı ıcınde yok
e son aldıgım gold puzzle yerlı alı ıdı ben cok begendım kagudu gayet kalıtelı vede yapıstırıcısı mukemmel
heye nın pazıllarında genelde altın rengı baraklar var göze ınanılmaz ıyı gozukuyor
bırde arkadasım puzzle ısı bıraz masraflıdır alırken para verdıgın para kadar en az cerçevesine verirsin bunu hesap etmeyı unutma
bence pek örenci işi değil
son olarak puzzle yaparken radyo dınlemek gıbısı yoktur