Pvp Server Açmanın Zorlukları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

adamlar tek bu işi yapmıyordur vergiye ödüyo olabilirler ama dediğim gibi sadece pvp serverı yoktur bu adamın.

300 bağkur+100 muhasebeci+elektrik+kira+stopaj+internet vs ortalama aylık sadece bu giderleri 1000 tl olur

ee bide para kazandıgı için kdv + gelir vergisi ödeyecek

ee bide vps'in yada hostingin parasını ödeyecek.

ne kaldı geriye bu adam bide geçinicek bu parayla ??

bu işi iyi bilen yada yönlendirebilecek biriyle orta server açmak isterim. bende oynuyorum bir yerde en azından kendi serverım olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Butcen nekadar buyukse giren kazikta okadar buyuyo bunu biyere yaz once para kazanmak icin yapmiyorsan mutevazi bir vps ile isi yurutursun ama benim gibi kazik girecek yerin kasiniyosa 3 milyar reklama yatirirsin 500 vpsye tatirirsin en saglam paneli ysptirirsin keremortaya ozel db yaptirirsin sonra dersin vps sirketine saldiri falan olmaz dimi? 100tlye ozel guard alirsaniz imkansizlasir der tmm lan oda olsun dersin ve serveri acarsin basta afallarsin launcger yoktur msnde 100 kisi yazar terlersin poyraz bilisimi ararsin  noluyo diye he tmm duzeltcez der 1 saat sonra axarsin ve zaten oyuncularin cogu kacar bakarsin yine 1000 kusur kisi var bunada sukur dersin ve 2 3 bebe herkezde olan basit pvp hack programı ile serveri gocertir ve  serveri birakip icmeye gidersin .) (O zamanlar icerdim simdi hem seyhim hem samil)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wagman
    wagman's avatar
    Erkek

Benim arkadaşin var hiç öyle odemeler yapmadi diye biliyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    wagman bunu yazdı

Benim arkadaşin var hiç öyle odemeler yapmadi diye biliyorum

bana diyosan cevap veriyim, arkadaşın almıştır 50 liraya sunucu sonra ko-cuceye bi konu açıp iki up yapmıştır alsana 30 user nede güzel

Toplam Hit: 1774 Toplam Mesaj: 15