Python Kullanarak Denklem Bulmak
-
konu hiç olmamış, belliki ödev, ödev için olmasaydı yardım ederdim :)
-
cnr437 bunu yazdı
konu hiç olmamış, belliki ödev, ödev için olmasaydı yardım ederdim :)
evet hocam ödev! yol göster bari be hocam çözemiyoruz bir türlü
-
hocam sen pythonda neyine takılıyorsun onu sor biz yardımcı oluruz elimizden geldiğince
-
Ka1nsha bunu yazdı
hocam sen pythonda neyine takılıyorsun onu sor biz yardımcı oluruz elimizden geldiğince
hocam bu ödevi veren hoca doğru düzgün anlatmayıp böyle ödevler verdiği için ne soracağımı bilmiyorum açıkçası. bu sorada ne yapmam gerekiyor bilmiyorum nereden başlamam gerekiyor bilmiyorum..
-
Firzen bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
hocam bu ödevi veren hoca doğru düzgün anlatmayıp böyle ödevler verdiği için ne soracağımı bilmiyorum açıkçası. bu sorada ne yapmam gerekiyor bilmiyorum nereden başlamam gerekiyor bilmiyorum..
Oba hocam sen direkt python dilinden bi habersin o zaman. Şimdi biri sana yardım etse bile hocanın her ödev verişinde konu açmayacaksın dimi. Bence iyi bir python kitabı al çalış çok zor bir değil zaten. Programlama mantığını az çok biliyorsan soru gayet basit.
Neyse pythondan çok anlamam up olsun.
-
direk matematik işlemleri yapmak için eval fonksiyonunu kullanabilirsin araştır hocam
veri girmek için veri=raw_input("Denklemi gir:)
print veribu mesela girilen denklemi yazar
0x656e tarafından 10/Nis/13 00:45 tarihinde düzenlenmiştir
Örnek olarak bakabilirsin:
http://www.tahribat.com/Forum-Kodlarda-Ne-Sorun-Olabilir-Python-175292/ -
Ka1nsha bunu yazdı
direk matematik işlemleri yapmak için eval fonksiyonunu kullanabilirsin araştır hocam
veri girmek için veri=raw_input("Denklemi gir:)
print veribu mesela girilen denklemi yazar
Örnek olarak bakabilirsin:
http://www.tahribat.com/Forum-Kodlarda-Ne-Sorun-Olabilir-Python-175292/sağolasınn
-
torpedo_XL bunu yazdıFirzen bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
Oba hocam sen direkt python dilinden bi habersin o zaman. Şimdi biri sana yardım etse bile hocanın her ödev verişinde konu açmayacaksın dimi. Bence iyi bir python kitabı al çalış çok zor bir değil zaten. Programlama mantığını az çok biliyorsan soru gayet basit.
Neyse pythondan çok anlamam up olsun.
Bu yaptığım ilk ödevim değil hocam ne yaptın sende yaa. diğer ödevleri notlardan çalışıp yaptım ama bunu notlardan çıkaramadım. yan gelip yatanlardan değilim yani hocam
-
ver denklemleri