folder Tahribat.com Forumları
linefolder Python
linefolder Python Kullanarak Denklem Bulmak

Python Kullanarak Denklem Bulmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konu hiç olmamış, belliki ödev, ödev için olmasaydı yardım ederdim :)

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Firzen
    Firzen's avatar
    Erkek
    cnr437 bunu yazdı

konu hiç olmamış, belliki ödev, ödev için olmasaydı yardım ederdim :)

evet hocam ödev! yol göster bari be hocam çözemiyoruz bir türlü

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam sen pythonda neyine takılıyorsun onu sor biz yardımcı oluruz elimizden geldiğince 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Firzen
    Firzen's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

hocam sen pythonda neyine takılıyorsun onu sor biz yardımcı oluruz elimizden geldiğince 

hocam bu ödevi veren hoca doğru düzgün anlatmayıp böyle ödevler verdiği için ne soracağımı bilmiyorum açıkçası. bu sorada ne yapmam gerekiyor bilmiyorum nereden başlamam gerekiyor bilmiyorum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Firzen bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

hocam bu ödevi veren hoca doğru düzgün anlatmayıp böyle ödevler verdiği için ne soracağımı bilmiyorum açıkçası. bu sorada ne yapmam gerekiyor bilmiyorum nereden başlamam gerekiyor bilmiyorum..

Oba hocam sen direkt python dilinden bi habersin o zaman. Şimdi biri sana yardım etse bile hocanın her ödev verişinde konu açmayacaksın dimi. Bence iyi bir python kitabı al çalış çok zor bir değil zaten. Programlama mantığını az çok biliyorsan soru gayet basit.

Neyse pythondan çok anlamam up olsun.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

direk matematik işlemleri yapmak için eval fonksiyonunu kullanabilirsin araştır hocam 

veri girmek için veri=raw_input("Denklemi gir:)
    print veri

bu mesela girilen denklemi yazar 

Örnek olarak bakabilirsin:

http://www.tahribat.com/Forum-Kodlarda-Ne-Sorun-Olabilir-Python-175292/

0x656e tarafından 10/Nis/13 00:45 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Firzen
    Firzen's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

direk matematik işlemleri yapmak için eval fonksiyonunu kullanabilirsin araştır hocam 

veri girmek için veri=raw_input("Denklemi gir:)
    print veri

bu mesela girilen denklemi yazar 

Örnek olarak bakabilirsin:

http://www.tahribat.com/Forum-Kodlarda-Ne-Sorun-Olabilir-Python-175292/

sağolasınn

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Firzen
    Firzen's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Firzen bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

Oba hocam sen direkt python dilinden bi habersin o zaman. Şimdi biri sana yardım etse bile hocanın her ödev verişinde konu açmayacaksın dimi. Bence iyi bir python kitabı al çalış çok zor bir değil zaten. Programlama mantığını az çok biliyorsan soru gayet basit.

Neyse pythondan çok anlamam up olsun.

Bu yaptığım ilk ödevim değil hocam ne yaptın sende yaa. diğer ödevleri notlardan çalışıp yaptım ama bunu notlardan çıkaramadım. yan gelip yatanlardan değilim yani hocam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothin
    nothin's avatar
    Dişi

ver denklemleri

aşk; tüm anneler gibi güçlü olsun !!!
Toplam Hit: 3080 Toplam Mesaj: 20