Pzvenk Findows
-
Dün akşam güncelleştirme yükledi windows.Tamamladım,reset atmadan direk powera basılı tutup kapadım ve yatağa girdim.Sonra bi arkadaşın dönem ödevi için bişey gerekiyodu,yataktan kalkıp tekrar açtım pcyi ve tüm çabalarıma rağmen açılmadı!!!Bende az önce okuldan gelince pcnin boot edeceği ilk yeri cdroma ayarlayıp cdden kurtarma ekranını açtım.Orda bi chkdsk yaptım düzelttim...
Anlatmamın sebebi;güncelleştirme yapmayın fazla!!
Güncellemeden sonra şak diye kapamayın pcyi!!!
Bozulursa aynen dediklerimi uygulayın ;)
-
peki neden direk power tuşundan kapatın orda başlat bilgisayarı kapat gibi bir takım ibareler var hiç dikkatini çekti mi ?
-
Abi pcyi kapayınca direk fişi çekerim.İyice uykumda gelmişti =D bekleyemem deyip attım parmağı tuşa =P sonuçta bu oldu,gitseydi varya sistem tek partition şu anda,mp3leri falan kurtaracam diye kıçım çıkcaktı burda :D ben kötü örnek olıyımda başka müritler yaşamasın amacımız =) maksat tahrikat beyazlasın :D
-
evet banda katılıyorum sahsen orta bilgisayarı kapat var onu dene
-
abicim sne bilgisayarı kapat dediğinde yaptığı değişikliklere göre windowsu ayarlıyıcak kapatıyorsun ama kurulum vs.. bi ton iş yapıyor daha pat diye çekme bilgisayarı kapat de o kendi kapanır belli müddet sonra ne diyim.
-
Valla bende arkadaşın yaptığı şekilde kapatıyorum.. Ama bi şey olmuyor bende.. Bu işlemin yine Başlat --> Bilgisayarı kapa işleminden pek bi farkı yok diye biliyorum.. Eski pclerde tak diye basınca kapaniyor o sakat, ama basılı tutarak kapatmak sorun yaratmaz bence.. Lisansızsa işletim sistemin, güncellemelerden kaynaklanmıştır o pezoluk :D Lisanslı home kullandığımda güncellemeler de hiç sorun yaşamadım.. Ama lisansız pro kurupta güncelleme yaptıktan sonra daha stabil çalıştığına şahit olmadım şimdiye kadar, er yada geç uçuyor bende..
-
windows kaparken güncelleşytirmemerde kesinlikle güncelleme yaparken power tuşuna basmayınız fişi çekmeyiniz yazıyo :)
-
Bundan sora 2 saat önceden powera bascam :D çok kötü bi olay,evlat acısı gibi oturuyo insanın içine yaa giden veriler =D Allahtan düzelttimde sorun kalmadı =)
-
verilerin gitmez hacı nie gitsin kurtarmasını bilirsen hdd yanmazsa :)
bide pc'nin elk nie kesion kapanmadan :D mağdem öyle kapatıcan bari başlat/kapat demeden kapatki en azından bişey olmasın :)
hacı verilerin gittiyse easy recovery die bir proğram var şiddetle öneririm kullanmanı 120 GB mp3 ü geri döndürdüm ben yanlışlıkla format atmıştımda :D salak gibi c ye atıcama f ye atmıştım nasıl yaptım bende anlamadım jeton düşünce anladım ama kurtardım sonradan.
-
Abi direk kesmedim elektriği;normal açma kapama tuşuna basılı tutunca hızlı kapanıyo ya onu yaptım.Ayrıca easy recovery fln yalan,profesyonel bişey değil onlar,formatlanan hdddeki verileri görüyo buluyo ama kurtaramıyo :D
-
recovery programı ile 5 sene önceki resimlerimi buldum , sn nbr ya ?