QFX Keyscrambler İşe Yarıyor Mu ?
-
Bu program ile kredi kartı dolandırıcılığının yada mail şifrenizin çalınmasının önüne geçebilir miyiz ? Bu program siz klavyedeki tuşlara bastığınızda Windows kernel seviyesinde müdahale ederek bu tuşu değiştirir ve sanki farklı bir tuşa basılmış gibi gösteriyormuş
aranızda kullanan varsa tavsiye istiyorum...
-
her kullanıcı kendine özel şifreleme algoritması oluşturabiliyor. böylece ortak bir decode programıda yapılamıyor. evet işe yarar. pcnde virüs olsa bile karşı tarafa loglar kjasdhfkjsadhbjshdfkhasşdf gibisinden gider.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
her kullanıcı kendine özel şifreleme algoritması oluşturabiliyor. böylece ortak bir decode programıda yapılamıyor. evet işe yarar. pcnde virüs olsa bile karşı tarafa loglar kjasdhfkjsadhbjshdfkhasşdf gibisinden gider.
-----------------------------saol hoca kurmadan bi sorayım dedim
-
Gözün kapalı al kullan. Ben kullanıodum formattan önce hiç bi sorun çıkarmaz ,)
-
kesinlikle tavsiye derim ona güvendiğim için virus programı bi kullanmıyorum ende olsa ben A yazsam O Z gösteriyor gerek kalmıyor :) gözün kapalı kullanabilirsin. Bulamzasan elimde full sürümü mevcut yollayabilirim.
-
sahin141 bunu yazdı:
kesinlikle tavsiye derim ona güvendiğim için virus programı bi kullanmıyorum ende olsa ben A yazsam O Z gösteriyor gerek kalmıyor :) gözün kapalı kullanabilirsin. Bulamzasan elimde full sürümü mevcut yollayabilirim.
-----------------------------hocam iyi olur ama ben şunu indirdim full version v2.7.0 son cıkanmıdır yoksa ?
-
senator25 bunu yazdı:
-----------------------------sahin141 bunu yazdı:
-----------------------------hocam iyi olur ama ben şunu indirdim full version v2.7.0 son cıkanmıdır yoksa ?
evet son olanı 2.7 yollayayım mı? AMA PREMIUM versiyonunu kullan o herşeyde şifreliyi not defterinde bile persolne o kadar iyi değil -
sahin141 bunu yazdı:
senator25 bunu yazdı:
sahin141 bunu yazdı:
evet son olanı 2.7 yollayayım mı?
-----------------------------saol hocam buldum yardım için teşekkürler..
-
senator25 bunu yazdı:
-----------------------------saol hocam buldum yardım için teşekkürler..
ne demek iyi kullanmalar çok güzel bi program gerçekten keyloggerlara karşı bence %100 çözüm. Bunun şifresini çözen bi keylogger görmeden bizzat piyasadaki keyloggerları tek tek denedim hepsi şifrelenmiş yazıyor görüyor. -
ben test ettim bu programı işe yarıyor kullanın derim yani herkezin pc sinde olması gerekn bir program klavyeden basılan tuşları şifreliyor keylogger yediyseniz karşı tarafa sizin şifreniz gideceğine alakasız bir yazı veya boş bir log gidiyor
-
sahin141 bunu yazdı:
senator25 bunu yazdı:
-----------------------------sahin141 bunu yazdı:
evet son olanı 2.7 yollayayım mı? AMA PREMIUM versiyonunu kullan o herşeyde şifreliyi not defterinde bile persolne o kadar iyi değil
Bende 2.6 var.. Yeni surumunun varsa alabilirim crackini.