QR Kod Olusturma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    ByTechno bunu yazdı
    DE5TROY3R bunu yazdı
    ByTechno bunu yazdı

Arkadaslar guvenilir bir site varmi bildiginiz qr kod olusturan site? Rastgele bir siteden yapmak riskli cunku olustururken baglantiyi caktirmadan bir subdomain yonlendirmesi ile yapiyorlar ve bi sure sonra qr kod okutulunca senin linke degil subdomaine gidiyor.. ilgili sitede para istiyor.. 

Qr görselinin içerisindeki adres sonradan degistirilemezki.

Qr daki adres neyse o açılır.

Bazıları domain kısaltma servisleri kullanıyor. Ona dikkat etmen yeterli

aynen bro onu kastettim.. kendi subdomainine yönlendiriyor, subdomaini benim verdiğim adrese yönlendiriyor.. biraz trafik alınca çat diye "bize ulaşın" tarzında sayfaya çeviriyor.. diyelim restoransın 200 masaya broşürlerine kartvizite basmıssın QR kod.. el mahkum adamlara para veriyorsun..

LynXMaSTeR: dostum sağol ama google kaldırılmış.. ikinci verdiğinde farklı bir geliştirici ekibin uygulaması..

Ben daha önce ucuza bi host alıp onun içine kurmuştum, githubda bir sürü qr uygulaması mevcut, o şekilde yapabilirsiniz.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

sağolun arkadaşlar pSkpt halletti sağolsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    ByTechno bunu yazdı
    DE5TROY3R bunu yazdı
    ByTechno bunu yazdı

Arkadaslar guvenilir bir site varmi bildiginiz qr kod olusturan site? Rastgele bir siteden yapmak riskli cunku olustururken baglantiyi caktirmadan bir subdomain yonlendirmesi ile yapiyorlar ve bi sure sonra qr kod okutulunca senin linke degil subdomaine gidiyor.. ilgili sitede para istiyor.. 

aynen bro onu kastettim.. kendi subdomainine yönlendiriyor, subdomaini benim verdiğim adrese yönlendiriyor.. biraz trafik alınca çat diye "bize ulaşın" tarzında sayfaya çeviriyor.. diyelim restoransın 200 masaya broşürlerine kartvizite basmıssın QR kod.. el mahkum adamlara para veriyorsun..

LynXMaSTeR: dostum sağol ama google kaldırılmış.. ikinci verdiğinde farklı bir geliştirici ekibin uygulaması..

Ben daha önce ucuza bi host alıp onun içine kurmuştum, githubda bir sürü qr uygulaması mevcut, o şekilde yapabilirsiniz.

Sana yaptığımız dünyanın en dandik tutorialinin olduğu konuya buradan ulaşabilirsiniz :D

https://www.tahribat.com/forum/yeni-qr-kodlu-url-kisaltma-servisi---dnmqrtk-228750

tk domain kullandığımız için çöpe dönüşmüş ancak kendi domaininize kurarsanız sorun olmaz.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    ByTechno bunu yazdı
    DE5TROY3R bunu yazdı
    ByTechno bunu yazdı

Sana yaptığımız dünyanın en dandik tutorialinin olduğu konuya buradan ulaşabilirsiniz :D

https://www.tahribat.com/forum/yeni-qr-kodlu-url-kisaltma-servisi---dnmqrtk-228750

tk domain kullandığımız için çöpe dönüşmüş ancak kendi domaininize kurarsanız sorun olmaz.

Ben de bundan bahsediyordum :)

ama sonra domaini kendim almıştım nolur nolmaz diye.

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Https
    Https's avatar
    Erkek

Bende yukarıdaki atılan eklentilerden birini kullanmaya devam ediyorum qr kod için. Yeni sürümlerde url'i qr olarak paylaşma özelliği geldi ama bende çalışmıyor.

Android telefonda bazılarını aktif edince kullanım kolaylığı muazzam artıyor. Bazen sonraki sürümlerde kaldırıyorlar/bozuyorlar felan ama bazı özellikler gerçekten çok hoş. 

chrome://flags/#sharing-qr-code-generator

Https tarafından 28/Ağu/20 19:16 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2823 Toplam Mesaj: 16
qr