QR Kod Olusturma
-
ByTechno bunu yazdıDE5TROY3R bunu yazdıByTechno bunu yazdı
Qr görselinin içerisindeki adres sonradan degistirilemezki.
Qr daki adres neyse o açılır.
Bazıları domain kısaltma servisleri kullanıyor. Ona dikkat etmen yeterli
aynen bro onu kastettim.. kendi subdomainine yönlendiriyor, subdomaini benim verdiğim adrese yönlendiriyor.. biraz trafik alınca çat diye "bize ulaşın" tarzında sayfaya çeviriyor.. diyelim restoransın 200 masaya broşürlerine kartvizite basmıssın QR kod.. el mahkum adamlara para veriyorsun..
LynXMaSTeR: dostum sağol ama google kaldırılmış.. ikinci verdiğinde farklı bir geliştirici ekibin uygulaması..
Ben daha önce ucuza bi host alıp onun içine kurmuştum, githubda bir sürü qr uygulaması mevcut, o şekilde yapabilirsiniz.
-
-
LynXMaSTeR bunu yazdıByTechno bunu yazdıDE5TROY3R bunu yazdıByTechno bunu yazdı
aynen bro onu kastettim.. kendi subdomainine yönlendiriyor, subdomaini benim verdiğim adrese yönlendiriyor.. biraz trafik alınca çat diye "bize ulaşın" tarzında sayfaya çeviriyor.. diyelim restoransın 200 masaya broşürlerine kartvizite basmıssın QR kod.. el mahkum adamlara para veriyorsun..
LynXMaSTeR: dostum sağol ama google kaldırılmış.. ikinci verdiğinde farklı bir geliştirici ekibin uygulaması..
Ben daha önce ucuza bi host alıp onun içine kurmuştum, githubda bir sürü qr uygulaması mevcut, o şekilde yapabilirsiniz.
Sana yaptığımız dünyanın en dandik tutorialinin olduğu konuya buradan ulaşabilirsiniz :D
https://www.tahribat.com/forum/yeni-qr-kodlu-url-kisaltma-servisi---dnmqrtk-228750
tk domain kullandığımız için çöpe dönüşmüş ancak kendi domaininize kurarsanız sorun olmaz.
-
NoktaliVirgul bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıByTechno bunu yazdıDE5TROY3R bunu yazdıByTechno bunu yazdı
Sana yaptığımız dünyanın en dandik tutorialinin olduğu konuya buradan ulaşabilirsiniz :D
https://www.tahribat.com/forum/yeni-qr-kodlu-url-kisaltma-servisi---dnmqrtk-228750
tk domain kullandığımız için çöpe dönüşmüş ancak kendi domaininize kurarsanız sorun olmaz.
Ben de bundan bahsediyordum :)
ama sonra domaini kendim almıştım nolur nolmaz diye.
-
Bende yukarıdaki atılan eklentilerden birini kullanmaya devam ediyorum qr kod için. Yeni sürümlerde url'i qr olarak paylaşma özelliği geldi ama bende çalışmıyor.
Android telefonda bazılarını aktif edince kullanım kolaylığı muazzam artıyor. Bazen sonraki sürümlerde kaldırıyorlar/bozuyorlar felan ama bazı özellikler gerçekten çok hoş.
chrome://flags/#sharing-qr-code-generator
Https tarafından 28/Ağu/20 19:16 tarihinde düzenlenmiştir