Quake Mu A4tech Mi ?
-
bende 8 senedir proxy toplu mouse war topu tutan kapak kırıldı bende band çektim :)
-
cingen liğinde bu kadarı :D. hll olsun öğrenciysen normal :D.
-
logictech pahalı microsoft dahada pahalı:)
quake eskisi gibi kalmadı mesela kitleri falan yok sayılır artık piyasada mause leri var bide 3-5 ytl ye klavyeleri var tuğrulun dediği gibi kadifemsi bi dokusu var o mausenin hoş ama güzel deil
deca sende a4tech swop-3 al swop35 kadar sağlamdır ayni zamanda ortapedik tir. ama önereceğim ucuz mause
a4tech op-50d klavye kişiye göre deişir yumuşak tuşlu klavyelerden nefret ediom aynı zamanda ses çıkaran kalvyedende nefret ediom sert olucak ama bastığında çat çat etmicek falan everest kullanıom şimdi ama işin özü a4tech quake den iyimidir iyidir:) -
valla hocalar mouse de a4tech ten vazgeçmem.Ama klavyesini sevmiom compünun dedii gibi dandik klavyeleri tercih ediyorm
-
microsoft
-
klavye quake mause a4tech bende 2 aya bi klavye değiştiririm içine kola çay cips ve hatta inanmicaksınız ama kaybolan avea hattımıda kavyenin içinde buldum tuşlarını çıkarıp diger kalvyeye takarken içinden cıktı :) o yüzden pahalı almam...
Ama sen ben temiz kullanırım dersen microsfot derim tusları felan süper basıyo yazdıkça insanın yazası geliyo. -
qVeR ne die upladın la konuyu bn o klavyenin üstüne 2 klavye daha deiştim laan :D
-
bundan 2 sene evvell oldukça sağlam bi para verip a4 mouse aldım. elime tam oturuyo super bişe.
-
iki yıldır microsoft kullanıyorum mükemmel bir kayganlığı ve yumuşaklığı var. bu yüzden çok akıcı oluyor. tavsiye ederim
-
klavyemde a4tech yaklaşık 3,5 yıldır kullanıyorum süper, mousemde a4tech, a4tech öneririm...
Toplam Hit: 4056 Toplam Mesaj: 32