folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Quest.Net Olayını Bilen Varmı?

Quest.Net Olayını Bilen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar bu sistemi tam oalrak bilen veya kendisi bir tanıdığı sistemin içinde olan memnun olan vamrı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    arkadaşlar zorluyo beni ben biraz soğuk bakıyorum bu işe giren var mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    nedir bu dalga baktımda anlamadım bi anlatsanıza

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Bİldiğin saadet zinciri. Eş dost kazıklayabilirsen para kazanırsın. Şerefsizlik aslında başka bişey değil.
    Nedir saadet zinciri.
    Siz 10 tl ye bi zincire üye oluyorsunuz.
    Size diyorlarki topladığın her adam için 5 tl vericeğiz sana.
    Sen 3 adam topluyorsun 15 tl kazanmış oluyorsun.
    Ama üye kabul eden adamda (zincirin en üstü) kılını kıpırdatmadan adam başı 5 tl kazanmış oluyor.
    Böyle sürüp gidiyor ve zincirin baş halkası feci şekilde zengin oluyor.
    Kısacası efendiler kazıklıyor ve kazanıyor. Efendilerin altında kalan ezikler yine kaybediyor.
    quest.net te bu işin ürün satıyoruz vs diyerek süslenmiş hali...

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------

Bİldiğin saadet zinciri. Eş dost kazıklayabilirsen para kazanırsın. Şerefsizlik aslında başka bişey değil.
    Nedir saadet zinciri.
    Siz 10 tl ye bi zincire üye oluyorsunuz.
    Size diyorlarki topladığın her adam için 5 tl vericeğiz sana.
    Sen 3 adam topluyorsun 15 tl kazanmış oluyorsun.
    Ama üye kabul eden adamda (zincirin en üstü) kılını kıpırdatmadan adam başı 5 tl kazanmış oluyor.
    Böyle sürüp gidiyor ve zincirin baş halkası feci şekilde zengin oluyor.
    Kısacası efendiler kazıklıyor ve kazanıyor. Efendilerin altında kalan ezikler yine kaybediyor.
    quest.net te bu işin ürün satıyoruz vs diyerek süslenmiş hali...

-----------------------------
    arkadaşım alakası yok !

networkmarketing nedir diye bir araştırırsanız ne olduğunu anlarsınız güzel bir iş fırsatı.

sadece bir pazarlama taktiği

kapı kapı dolaşıp ürün pazarlamak yerine arkdaşlarının referansı ile sisteme girmelerini sağlıyorsunuz eğitilip sizde altınızdakileri eğitiyorsunuz sonra pirim olarak para alıyorsunuz ben  geçen hafta cuma girdim pazartesi ve salı günü 2 arkdaşımı buldum 60 dolar aldım . şu an ankaradan lider geldi eğitimdeyiz bizde ve 4 kişi daha bulursam ilk 250 dolarımda yolda.

sisteme girmek isteyenlere yardımcı olabilirim.

sezer.soycan@hotmail.com

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Ben yaklaşık 6 ay kadar içinde bulundum o işin aktif olarak, eğitimidir bilmemneyidir. Kazandım da biraz. Ama tavsiye etmiyorum.

Öncelikle belirteyim: Gerçekten para kazanılıyor mu? Evet. Dolandırıcı falan değiller yani. Ama toz pembe tanıtım videolarını izleyip, eğitime gelen liderlerin gazlarıyla hayatınız değişecek sanmayın pek. Sistemi öğrendiğinizde mantığınıza yatıyor çok rahat, çünkü güzel süslemişler, psikolojik olarak çok çabuk etkilenip deliler gibi motive olabiliyorsunuz bir anda. Fakat malesef pratikte o kadar da harika bir iş değil. Olay otuz kırk sene önce ABDde çok popüler olan fakat şu an kokuşmuş durumda olan bir sistemin cilalatılmış, parlatılmış halinden ibaret.

Her ne kadar ürün alarak sisteme girdiğin için, parayla para kazanıldığını iddia etmeseler de, altın falan olmayan ürünlerin -bir an önce işe başlamak için en çok tercih edilen ve en ucuz olan ürünler- varlığıyla yokluğu arasında pek fark yok. BioDisk falan bilmemne var mesela. Onu almışsın ne olur almamışsın ne olur. Hem isterse işine yarasın, o ürüne ihtiyacın var diye almıyorsunki, sisteme girmek için alıyorsun, o ürünü vermeseler de o parayı yatırırsın eğer girmeye kararlıysan. Ürün kısmı tamamen sembolik yani.

Bu işi yapmamak için iki neden söylicem, ki bunlar benim işten çıkma nedenlerim:

- Hayatı para olarak görmeye başlıyorsun. Motivasyon tamamen bunun üzerine. Yok yardımmış, insanlıkmış, hayalmiş vs. hikaye. Eğitimden geçtikten sonra etrafındaki herkesi -en yakınların da dahil- potansiyel iş ortağı olarak görüyorsun, çünkü eğitimde sana bu öğretiliyor, başka türlü başarılı olamazsın. Bir süre sonra hayatında muhabbet, dostluk falan gibi şeyler baya silikleşmeye başlıyor çünkü bu işi başarmanın tek yolu onu hayatının önem sıralamasında 1.sıraya koymaktır. Açıkçası kaç senelik arkadaşlarımla oturup para falan konuşmak canımı sıkıyordu şahsen, ne var bunda diyenler olabilir, kişilik meselesi.

- Esnek saatler falan filan olayı da yalan, bunlar sana iş ilk kez anlatılırken kanman için ortaya atılan yemler. Haftada 2 saat çalışarak hiçbibok yapamazsın afedersin. Her geçen gün daha fazla saate ihtiyaç duyduğunu farkedeceksin, verimin düşük oldukça bunun yükselmesi için daha çok zamanını vermeni isteyecekler vs. Öyleki benimle birlikte işe "zaten öğrenciyiz, part time iş işte saatler bize bağlı oh mis, biz istediğimiz kadar çalışcaz" falan filan diyerek giren çocukların, ayrıldığım zaman gecesi gündüzü belli değildi. Nasıl olsa istediğim kadar çalışabilirim diye bütün vaktini ayırıyorsun para hırsı içine girdikten sonra, ne uyku düzeni kalıyor ne eğlenceye zaman. Ulan vize final haftası demeden nerdeyse her gece dışarda olduğumuz, içtiğimiz, eğlendiğimiz adamları tanıyamaz oldum; hepsi iş adamı kesildi başımıza, bi yere çıkmaz oldular:D E ben günümün yarısından çoğunu bu işe ayırdıktan sonra ne anladım ki part time başka biyerde çalışmamaktan? O kadar zaman harcadıktan sonra elma satsan bile zengin olursun:D

Diyelimki bunların hepsi tın sana, başladın ilk 6nı buldun 250$ ni aldın. İş daha yeni başlıyor. Mal mal insanlarla uğraşacaksın. Anlattıklarını anlamayanları hiç saymıyorum. Altındakilerle uğraşacaksın. Eğitimdi, motivasyondu. Bi çoğu bırakacak, yenilerini bulmak zorunda kalacaksın. O kadar kolay değil yani, adam bul para al, bu değil sadece iş. Arkadaş 70 kişi buldu, ama orada durdu, ilerlemedi, yeni adam da bulamadı çünkü tüm listesini bitirdi. Öyle kaldı. O hevesler geçer gider yani, herkesi elinde tutamıyorsun. Tutmaya uğraşırsan da dedim işte, tükettiğin enerjine yazık. Sanayide çalış daha az yorarsın kendini:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşım iyide git sanayide çalış o zaman bu iş çok açıkça görülüyorki sana en az 1000 ytl gibi bir sermaye ile yükselme şansı veriyor arkdaşın 70 kişi bulmuş onlar koftiymişki çalışmamışlar iyi eğitim alsalardı inansalardı çalışmamaları için bir neden yok.

ayrıca iş para kazanma işi tamamda herşeyi para olarak görmeyebilirsin. arkdaşlarına bir fırsat sunuyorsun sunarsın hayırsa hayırdır bitti bukadar.

ama iş olanaklı bir iş ve geleceği var bunu sende biliyorsun güzel bir sistem.

40 yıl çalışıp emekli olup isteğini yapamayabilirsin ama bu işte yapabilirsin yapmama ihtimalinde var ama hangisi daha büyük risk 2 yılını bu işe vermenmi yoksa 40 yılını diğe rişe vermenmi?

kaldıki sen vize finale çalışmamışsın o senin problemin ben de final dönemindeyim ama derslere devam ediyorum biryandanda bu işi yapıyorum.

kaldıki bu iş basit ir iş fakat demek değilki oldukça kolay.

neymiş efendim işi anlamıyorlarmış ilerideki iş hayatında ne bekliyor seni oturduğun yerden para kazanmakmı?

elbetteki zor. sen belliki kolay para fırsatı olduğunu düşünüp girmiş ve sıkıya gelememişsin sana bye diyoruz

:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Bilader seni o kadar iyi anlıyorumki şu an. O taze giriş hevesiyle dünyaları gözü görmez adamın, ondan pek uzatmıcam.

Umarım sen seversin. Ben sevmedim. Kazandığım halde sevmedim. Tercih meselesi diyelim kimse kırılmasın:) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    bencede öyle yani benim tepki göstermemin sebebide dolandırıcılık değil bildiğin gibi bir pazarlama taktiği sadece ve ben burdan ekmek yiceksem kimsenin laf etmesibi istemem oyüzden tercih meselesi kimine uyar kimine uymaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    patates n2 olayı insan piskolojisi yönünden gayet güzel anlatmış fakat sen adamın söylediklerine karşı çıkmışsın yok hacım madem sen bu işi bu adamdan daha iyi biliyorsun neden topik açıp bu nedir neyin nesidir diye soruyorsun diye de sorarlar adama :) n2 ye kesinlikle katılıyorum başlangıçtaki hevesten başka birşey değil seninki daha geçenlerde hesabı olan var mı diye sormuştun şimdi kalkmış adama o zaman sana byee falan diyorsun yok yani görende yılların elemanı sanar seni :) neyse sana hayırlı işler diyelim o zaman sen zaten kafana takmışsın olayı başka fikirlere açık değilsin ama birilerinin ilgisini bu işe çekmek istediğin için topik açmışsın bunun başka bir izahı yok yani..

Troubles'll come & they'll pass
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

hic tavsiye etmem !

ayni sistemi burada,Almanyada uyguluyorlar ve cok canlar yandi.

az kalsin 1000 euro ile giriyordum bu zincire,getirdigin her yeni üye icin 500 € veriyorlardi.

cok sükür ki öyle bi bok yemedim :)

hic tavsiye etmem,uzak durun..

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
Toplam Hit: 17001 Toplam Mesaj: 32