folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Quicknet Hakkında

Quicknet Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    bende bi sitedeyim, quiknet hizmeti ile alakalı bilgiyi nerden alcaz eğer hizmeti varsa dakka durmam günde 2 film nereye 10 film nereye..

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------

yaww o cümleyi nasıl oraya çektin sen anlayamadım ben ya hakikaten bravo :))) dostum ben ttnet çalışanıyım ve bu konulardaki çoğu şeyleri senden daha iyi biliyorum, kimin kiminle ne anlaşması war neye göre izin veriliyor vsvs..o saydıgın bakanlıklar ve baskan hikaye.hersey tepee bitiyor oke? neyse konu dağılmasın pm atabilirsin bununla ilgili. ama ttnet oldugu sürece 2.sıraya asla inmez bunuda bilin. 

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

hocam o hız resmini koyan arkadaşta hiç vicdan yok mu? gören var göremeyen var :(

biz 0,22 - 0,40 mbs. hızdan yukarısını görünce bayram ediyoz (ttnet 1 mb. kullanıyoz ama 1 i hiç görmedim :S)

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

sabretttt sabrettttt güzel şeyler olacak ama yakın ama uzak..

kimse aldıgı hızı göremezki zaten 1024 sen hiçbir zaman göremezsin gördüğün maksimum 886kbpsdir.

downloadlarda 120kbps falandır. 

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:
    alicem bunu yazdı:

kimle sözleşmen war?fiyat garantisinden kastın nedir?şu an telekomun altyapısı 100mbit destekliyor ama yeterli santral olmadıgı için yayılamıyor..şu an 32mbit çok rahat kullanan test kullanıcılar war haberin war mı :) ama zamanla işte ha demeyle olmuyor. 

tellcom superonline ile birleşti bildiğin gibi.ve sözleşme boyunca fiyatın yükselmeyeceği garantisini veriyorlar.cat5 bile maksimum 100 mbit/s desteklerken,ttnetin çift telli kablolarının bu hızı desteklemesi imkansız.ancak vdsl2 ile ulaşılabilir yüksek hızlara ki ttnetin türkiyenin %95'inde böyle bir altyapısı yok.yani sonuç olarak ttnetin altyapısı herkes için 100 mbiti destekleyemez yurtdışı çıkışı ortada

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:

kimse aldıgı hızı göremezki zaten 1024 sen hiçbir zaman göremezsin gördüğün maksimum 886kbpsdir.

yapma be hocam, sen  8 mb ı kullanabileceğini mi sanıyosun ?

şu çok iyi olan telekom madem çok iyide niye 15 gb kota koyuyor acaba o tarifeye ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    alicem bunu yazdı:
    nights_judge bunu yazdı:
    alicem bunu yazdı:

kimle sözleşmen war?fiyat garantisinden kastın nedir?şu an telekomun altyapısı 100mbit destekliyor ama yeterli santral olmadıgı için yayılamıyor..şu an 32mbit çok rahat kullanan test kullanıcılar war haberin war mı :) ama zamanla işte ha demeyle olmuyor. 

tellcom superonline ile birleşti bildiğin gibi.ve sözleşme boyunca fiyatın yükselmeyeceği garantisini veriyorlar.cat5 bile maksimum 100 mbit/s desteklerken,ttnetin çift telli kablolarının bu hızı desteklemesi imkansız.ancak vdsl2 ile ulaşılabilir yüksek hızlara ki ttnetin türkiyenin %95'inde böyle bir altyapısı yok.yani sonuç olarak ttnetin altyapısı herkes için 100 mbiti destekleyemez yurtdışı çıkışı ortada

farketmez adsl,adsl2,vdsl2 ama buna teknolojisi var telekomun :) ttnetin %95inde olması için santralleri çoğlatması gerekiyor. çünkü 16,32mbit için mesafe şartı war hatta 8 için bile..o mesafede olmayanlar kullanamıyor..Ya tıpkı quiknet gibi şu an onlarda herkese veremiyorlar altyapı hazırlıyorlar işte. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    nights_judge bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:

yapma be hocam, sen  8 mb ı kullanabileceğini mi sanıyosun ?

şu çok iyi olan telekom madem çok iyide niye 15 gb kota koyuyor acaba o tarifeye ?

ben 8mbit kullanıyorum şu an zaten  takır takırda çalışıyor..

çok iyi demiyorumki öyle bir cümle cıkmadı benden, zaman gerekiyor bizim bile çoğu zaman küfür ettiğimiz artı durumlar oluyor..bu bir kampanya istersen katılma ve haksız kullanımı onlemek için böyle bir şey yapıyor..düşün sen apartmandasın 8mbit bağlatıyorsun ama modemi 10kişi kullanıyorsun :) ama yakında düzelir, saçma çünkü. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

ben 8mbit kullanıyorum şu an zaten  takır takırda çalışıyor..

çok iyi demiyorumki öyle bir cümle cıkmadı benden, zaman gerekiyor bizim bile çoğu zaman küfür ettiğimiz artı durumlar oluyor..bu bir kampanya istersen katılma ve haksız kullanımı onlemek için böyle bir şey yapıyor..düşün sen apartmandasın 8mbit bağlatıyorsun ama modemi 10kişi kullanıyorsun :) ama yakında düzelir, saçma çünkü. 

istersem 100 kişi kullanırım aq ben ondan 8 mbitlik bant genişliği satın alıyorum...istersem ay boyunca full download yaparım.zaten ödediğin para o bant genişliğini sınırsız kullanman için tahsis edilmiş olması gerekir.senin kullandığın 8 mbit'i ttnet kullanıcılarının hepsi kullanırsa görürüz o zaman ttnetin altyapısını.altyapılarına güvenseler şimdi çıkartacakları paket sınırsız sabit hızda bi paket olurdu,,sunucuya göre değil

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    Neden bahçelievlerde yokki :( koskoca semt :/

Altan naptın oğlum :|
Toplam Hit: 4697 Toplam Mesaj: 47