R10 A Çöktülermi ? 2. R10 Vakası
-
ben daha giremiyorum engelliyim
-
bu olay benim gibi boş yere ban yiyen kullanıcılara yaradı.
-
kadirozdemir bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Üyeliğimi hala alamadım çok ama çok can sıkıcı durum.
google cacheden kendi üyeliğini konularını otunu bokunu herşeyini kopyala ss al sonra yönetime gönder.
http://kadirozdemir.net/r10pirate/
gönderdim bakim açacaklar mı...Hacı bunların hiçbiri kanıt niteliğinde değilki :S yani herkez girip oradan bu üyelik benim verin diyebilir
R10.net üyeliğinin kayıtlı olduğu mail adresinden R10 ile ilgili maillerin fotosunu çek yolla adamlara ...
-
Peroksit bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Üyeliğimi hala alamadım çok ama çok can sıkıcı durum.
google cacheden kendi üyeliğini konularını otunu bokunu herşeyini kopyala ss al sonra yönetime gönder.
http://kadirozdemir.net/r10pirate/
gönderdim bakim açacaklar mı...Hacı bunların hiçbiri kanıt niteliğinde değilki :S yani herkez girip oradan bu üyelik benim verin diyebilir
R10.net üyeliğinin kayıtlı olduğu mail adresinden R10 ile ilgili maillerin fotosunu çek yolla adamlara ...
Kaç kişinin mailinde r10 dan maili olabilir sence bi düşünsene ? (örnek bende hiç bi zaman olmadı :)
Ben kanıt niteliğinde söyledim, ona bakarsan hiç bişi demeden ben yeni üye olmuştum diye haybeye mesaj atanlardan kaç tanesi saniyesinde açıldı ibliyomusun ?
iLLuMiNaTi tarafından 03/Ağu/12 20:16 tarihinde düzenlenmiştir -
artık üyelerini ve üye olmak siteyenleri bıktırmıştı iyi oldu bir zelzele görmüş oldu
-
Ben üyeliğim vardı dedim üyelik giremiyorum falan gibisinden mail attım üyelik verdiler:D
-
benim 3 gun oldu hala gıremıyorum r10 na sıte baslıgındakı ıletısım formunuda doldurdum tam 2 kez ama hala bı gerı donus olmadı ne den gerı donus yapmıyorlar bı turlu anlamıs degılım aramızda gerı donus yapılan arkadaslar varmı acaba ?
vuralturkmen tarafından 06/Ağu/12 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Wmaraci patlama yapar artik :)
-
bugün aldığım en güzel haber dolandırıcı kaynıyordu
-
su andada sıteye gırıs yapılamılıyor sanırım r10 artık gıttı umarım aramızda sılver uyelık parasını veren ve uyelıgı sılınen arkadaslar bır once paralarını kurtarırlar ınsallah. admıne 2 kez maıl attım uyelık ıcın ama hıc gerı donus yapılmadı ..