R10 İstek
-
Muritler Bana r10 davetiyesi lazım kaç aydan beri uye olamıyorum hep kılpayı kaçırıyorum çok lazım oluyor elinde olan varsa gönderebilirmi?
-
Hocam benimkini vereyim ortak kullanalım istersen ? Ben aldım ama ne cevap yazıyorum ne bişey.Pekte girmiyorum zaten.Arada ne var ne yok diye bakıyorum.
-
mail adresini pm at.
---
gönderildi.
-
yaaa davetiyem var (bir murid gonderdi saolsun) ama bir turlu uye olmaiyorum. cep telefonu onay kodu isterken php hatasi veriyor. r10.net iletisim boluumnden durumu anlattim zikleyip cevap veren cikmadi.
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
yaaa davetiyem var (bir murid gonderdi saolsun) ama bir turlu uye olmaiyorum. cep telefonu onay kodu isterken php hatasi veriyor. r10.net iletisim boluumnden durumu anlattim zikleyip cevap veren cikmadi.
-----------------------------evetbnde gönderdim snnkinin aynı hata mesajıverdi :S:S
-
JohnD bunu yazdı:
mail adresini pm at.
---
gönderildi.
-----------------------------Hata verdi
-
avluka bunu yazdı:
Muritler Bana r10 davetiyesi lazım kaç aydan beri uye olamıyorum hep kılpayı kaçırıyorum çok lazım oluyor elinde olan varsa gönderebilirmi?
-----------------------------aynen bende istiyorum davetiye ama bir türlü nasip olmadı
-
r10 yönetimi kadar dangalak bir yönetim görmedim.
ne sorunlara cevap veriyor, ne bişi yapıyor.
bide cep telefonuistemezmi kafayı yiyecektim.
boşwerdim uye filan olmucam. web master forumumu evlilik forumumu belli deil. napcanız benim telefonumu arkadaş?
bide cep telefonlarına spam atıyorlar zaten. vereyim de iyice spam dolsun dimi. tamam. r10 cebi vermez ama yinede belli olmaz.
-
r10'da bişey yok ya 1,5 yıldır üyeliğim var gezmek için bakıyorum o kadar davetiye falanda atamıyorum önüne gelen - rep veriyor ne yazsanız -rep alıyorsunuz sonrada davetiye hakkınız siliniyor çok saçma geliyor bana.
-
benimde davetiyeye ihtiyacım var gönderebilecek olan var mı ?
-
u-f-d bunu yazdı:
r10 yönetimi kadar dangalak bir yönetim görmedim.
ne sorunlara cevap veriyor, ne bişi yapıyor.
bide cep telefonuistemezmi kafayı yiyecektim.
boşwerdim uye filan olmucam. web master forumumu evlilik forumumu belli deil. napcanız benim telefonumu arkadaş?
bide cep telefonlarına spam atıyorlar zaten. vereyim de iyice spam dolsun dimi. tamam. r10 cebi vermez ama yinede belli olmaz.
-----------------------------r10 geçtiğimiz günlerde 6. sunucusuna kavuştu ve makinaları 10 numara makinalar,siz o kadar botnet yeseniz siteyi kaç dakika ayakta tutabilirsiniz merak ediyorum.Cep telefonu uygulaması multi üyelik yani dolandırıcılara karşı güzel bir uygulamadır.Ayrıcada o forumda yığınla para dönüyor günde yüzlerce kişi alış veriş yapıyor yönetimin dolandırıcılığa karşı duyarlı olması dangalaklık değildir.