R10 Üyelik Alımı Aktif
-
zeybekustasi bunu yazdı
Eski mailimi umuttum geri alamıyorum bir türlü bir yolu var mı? Fii tarihinden kalma bi domian mail kullanıyordum çünkü.
yok destege bakmıyorlar
-
Forum mantığı öleli çok oluyor. Bakmayın burada biz bizeyiz ama burasıda öldü artık.
-
- Lütfen adınızı boş bırakmayınız.
- Lütfen soyadınızı boş bırakmayınız.
- TC Kimlik numaranız doğrulanamadı.
bu nedir ya yarım saatir aynı neyi yanlış yapıyorum
-
la bunlar yeni tema neyim yapmıştı. ne oldu da eskiye döndüler? konusu filan varsa da bulamadım.
-
coLin bunu yazdı
la bunlar yeni tema neyim yapmıştı. ne oldu da eskiye döndüler? konusu filan varsa da bulamadım.
Sol alttan geçiliyor hocam yeni temaya. Eski temayı default yapmışlar.
-
bu ad soyad hatasını bir tek bende mi veriyor yok mu kayıt olmayı deneyen
-
3 tane üyeliğim var hepsini de direkt tek de yolladılar davetiyeyi bana.
isteyen olursa son aldığım üyeliğin domaininden mail oluştura bilirim , şansınıza alırsınız belki :=)
-
Kernel_Panic bunu yazdıGUS bunu yazdı
Götümüzüde çekip koyalım oldu olucak
gold uyeliklerde gecerli o
ya hocam şalgam içiyordum, senin postu görünce, şalgam resmen burnumdan çıktı :D
-
Kernel_Panic bunu yazdıGUS bunu yazdı
Götümüzüde çekip koyalım oldu olucak
gold uyeliklerde gecerli o
çok iyi ya :D
2009'da orada bi paypal döviz ihtiyacım olduğunda adam parayı gönderip dispute açmıştı bi daha da ulaşamadım. o günden sonra kullanmadım. sonra bir ara gireyim dedim üyeliğimi kapatmışlar şüpheli hesap diye.
para verseler üye olmam bi daha. dolandırılan benim ama şüpheli hesap diye kapatılan hesapta benim. mail vs zaten dönüş olmuyor hiç.
-
cankol bunu yazdı
çok iyi ya :D
2009'da orada bi paypal döviz ihtiyacım olduğunda adam parayı gönderip dispute açmıştı bi daha da ulaşamadım. o günden sonra kullanmadım. sonra bir ara gireyim dedim üyeliğimi kapatmışlar şüpheli hesap diye.
para verseler üye olmam bi daha. dolandırılan benim ama şüpheli hesap diye kapatılan hesapta benim. mail vs zaten dönüş olmuyor hiç.
Paypal karşı taraf dispute açınca senden ne sattığını ve sattığın şeyin faturasını soruyor hocam. Bunları ibraz etmen gerekli.