R10.Net Sitede Gezen Nokta
-
Bi r10 davetiyesi atin be bizde girelim yillardir burada r10 r10 diyorsunuz birinizde cikip demedi al kardesi buda benden sana hediye olsun.
-
yıllar öncede vardı o nokta. bi ara yoktu geriye geldi. insanın sinirini bozuyor :D
js de kasım 2008 diyor zaten.
-
r10 a üye olmak için 2 yıl beklediydim
Eğer patlamasaydı site hala bekleyebilirdim :D
-
ya bi kere en uyuz oldugum tarz forum şekli aq isterse dünyanin sitesi olsun o tema değişmediği sürece işim olmaz.
o kadar wabmaster var diyorsunuz bi müslümanda dememişki buraya da el atalim can çekişiyor :D
hayir çok yoruyor insanı karişik karman çorman bu nasil site .
bak tbt te ana sayfasına sessiz sakin foruma bak her başlık büyük güzel renkli logolar.
gözünü sevim ya I love you TBT :D
-
r10 durduk yere hesabımın banlandıgı sitedir o kadar da davetiye aramıştım.
eskiden domaini olan herkez kayıt olabiliyordu frilançer lerin hepsi oraya kaydıgı için saglam hit alıyor.
WP tema yaptırılacak r10
uygulama yazdırılacak r10
hosting işi var r10
ovh host türklere satmıyorlar r10
vs vs vs öle gidiyor işte. Google fan olarak cıktıler nerelere geldiler mk.
-
amk yıllar önce bir domain üzerinden kullandığım mail ile üye olmuştum yıllardır kullanıyordum geçen şifreyi unuttum ama o mail artık yok, üyelik babalara geldi 6 aylık gold üyelik silver üyelik mi ne sikimse ondan almıştım bide, üyeleri sikine takmayan yönetimiyle uğraşmaktansa, davetiyesi falan olan varsa çok makbule geçer
-
İnsanın başına ne gelirse sedalardan geliyor uzak durun amk.
-
akıllı kullanmasını bilene ticaretin en güzel kaynağıdır. Rakibi yoktur.
wmaraci.com
fuub.net
iyinet.com
webmastersitesi.comfalan filan o kalabalığı yakalıyamadı. Ayrıca alexa çok aşırı yüksek olmasının sebebi webmasterların bir çoğunun alexa toolbar kullanması.
Ben 2007'den beri üyeyim. Ne zaman para lazım olsa girer bi dolaşırım. Bi iş çıkar.
Davetiye istemeyin hacılar malesef yok. -
Ha bu arada direkt üye olmak isteyenler 6 aylık gold üyelik alacağını belirtip telefonla ulaşırlarsa peşin paraya üyelik açıyorlar :)
Adamlar komple paraya döndürdü davetiye olayını.. sahipleri bile.. -
bi ara r10 da çıkan kavgadan sonra ordan ayrılanlar http://www.oxxi.net/ i açtılar.